Search
Close this search box.

Darko Kostić demantuje da je uznemiravao dečaka, komšije kažu da mu noću dolaze „mršavi momci“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dizajner Darko Kostić, koji je saslušan zbog optužbi maloletnika da ga je seksualno zlostavljao, tvrdi da je dečak njega prvi kontaktirao putem Fejsbuka, i da mu je sam tražio da ga slika.

Kako saznajemo, Kostić je na saslušanju u policiji negirao optužbe maloletnika da ga je navodno „pipkao i mazio“. Dizajner je tvrdio da dečak sve izmišlja i da preko njega hoće da postane poznat.

Kostić je takođe odbacio tvrdnje da se krio, već se branio da nije ni znao da ga traže i da se sam prijavio policiji kada je vido navode u medijima.

On je ispričao da ga je maloletnik sam kontaktirao, predstavivši se kao Zvezda Granda i sam zamolio da ga slika. Navodno mu je potom tražio da ga preporuči kako bi postao model, na šta mu je dizajner, prema sopstvenim tvrdnjama, rekao da je „nizak i da ne može da prođe“, kao i da je nakon toga ignorisao sve dalje poruke maloletnika.

Kostić tvrdi i da mu se dečak nakon toga pojavio ispred studija, ali da ga nije pustio unutra, već da je sa njim razgovarao samo pred ulaznim vratima. Policiji je rekao da je navodno je maloletnik navaljivao da uđe unutra, a on ga je odgurnuo i tom prilikom mu pocepao majicu. Kostić takođe navodi da fotografije dečaka ima u mobilnom telefonu, koji mu je, kako kaže, ukraden, kao i da je krađu prijavio policiji, i dodaje da je dečak izmislio da mu je nudio preprarat za potenciju.

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da proveri navode iskaza modnog kreatora Darka Kostića i maloletnika L. J. (15), koji ga je prijavio za navodno polno uzmeniravanje. „Nakon provere navoda biće odlučeno da li će policija podneti krivičnu prijavu tužilaštvu protiv Kostića i za koje koje krivično delo,“  rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Prema rečima Kostićevih komšija iz zgrade na Novom Beogradu gde živi, on je poznat kao muškarac kojem gotovo svaki dan u stan dolazi drugi mladić.

„Viđamo svaki dan ovde mladiće koji idu kod Kostića. Svi su mali, mršavi, ko zna da li su punoletni. Dolaze kod njega i ostaju do kasno uveče,“ kaže jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Kako za „Blic“ priča jedan od komšija Darka Kostića, prošle zime jedan mladić hteo je da skočli kroz prozor iz Kostićevog stana.

„Tada je neki mladić napravio scenu, histerisao je, otvorio prozor i nagnuo se preteći da će da skoči. Hvala Bogu to je sprečeno, a Kostić se ni posle toga nije primirio. Nastavio je da dovodi mladiće u stan,“ kaže komšija modnog kreatora. (Blic)

POSLEDNJE VESTI