Darko Lazić nastavlja da se razmeće novcem i luksuzom ne bi li izazvao zavist

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Bahaćenje na višem nivou (foto: Instagram.com/lazardarkovic)

Darko Lazić jedan je od najpopularnijih pevača na našim prostorima koji zarađuje orgromne svote novca na nastupima. Ali pobednik Zvezda Granda svoj nimalo lako zarađeni novac jer znamo kako se valja po podu uzimajući bakšiš voli da troši na materijalne stvari, pa se juče pohvalio još jednim paprenim modnim dodatkom.

Lazić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi njegov novi Rolex, vredan nekoliko hiljada evra,  narukvica sa cirkonima i kristalima i kožna rukavica, ali prvo što su svi primetili je pevačev ‘pozdrav’.

Pozdrav fanovima (foto: Instagram.com/lazardarkovic)

U braon rukavici on je publici poslao srednji prst, želeći da valjda jasno stavi do znanja da mu uopšte nije stalo do njihovog mišljenja na račun njegovog bahaćenja.

Otmeno, nema šta.

(foto: Instagram.com/lazardarkovic)
(foto: Instagram.com/lazardarkovic)

darko-lazic1
(foto: Instagram.com/lazardarkovic)

Pevač se i ranije na društvenim mrežama hvalio luksuznim stvarima poput ključeva Bentleya i Rolls Royce-a, ali i satovima, kravatama, flašama pića i redovno hranom.

Dok jedni smatraju da pevač samo uživa u blagodetima života koje je sam sebi obezbedio, drugi ističu kako ne deluje neko ko uživa u bilo čemu nego se trudi da se dokaže i ‘natrlja’ svima na nos da je bolji od drugih.

POSLEDNJE VESTI