in

Darko Lazić tvrdi da nije video ćerku godinu dana, Ana Sević dokazala da laže

Besni rat


Foto: Instagram

Pevač Darko Lazić u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ progovorio je o odnosu sa bivšom suprugom Anom Sević i tom prilikom otkrio da ćerku Lorenu nije video godinu dana.

„Pre godinu dana sam je video, zbog čega, to moraš da pitaš gospođu Sević. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve da je vidim bar na sat vremena, na minut da je vidim,“ rekao je pevač u pomenutoj emisiji.

Lazić je istako da sa Anom ima mnogo nerazjašnjenih stvari, ali da ne bi trebalo da mu se sveti preko ćerke.

Mi imamo neke nerazjašnjene stvari, sve ćemo rešiti ali sam rekao Ani da neće nauditi ni meni ni sebi, nego svom detetu. Svako ima pravo da bude sa ocem i sa majkom. Ne treba da me sabotira, ona je najbitnija, ona je naše dete. Tako bih rekao i za Alekseja, oni su bitni, mi smo nebitni više. Mi smo tu da ih zaštitimo, da mi ne da dete, ugrožava to dete, ne mene. Iako nisu u zajednici, dete ima pravo da bude i sa mamom i tatom. Samo neka Ana malo razmisli kome će nauditi, samo detetu. Pun mi je više, da ne kažem šta, da Darko ispada najgori. Puštam da vidim koliko su ljudi spremni da te ponižavaju. Ako ja nisam uspešan, neće imati ni dete, ni drugo dete, ni žena, ni druga žena,“ rekao je Darko.

Ubrzo se oglasila i Ana Sević, koja je objavila prepisku sa bivšim suprugom.

Pevačica je objavila njihovu prepusku, a na fotografiji je označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

10.07.2020. Lorenin rođendan u Brestaču,“ napisala je pevačica u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram