Prati nas

David i Victoria Beckham se razvode!?

Bizarno

David i Victoria Beckham se razvode!?

Nakon što su zajedno proveli jedanaest godina u zajedničkoj vili na Beverli Hilsu, David Victoria Bechkam rasplamsali su glasine o razvodu kada su vilu prodali prošlog oktobra! Kako izvor navodi, njihov brak bi ubrzo mogao da dodje kraju!

Kada se Victoria Beckham popela na binu kako bi prihvatila Fashion Icon nagradu 11. novembra, dobar deo svog govora iskoristila je kako bi se osvrnula na svoje pređašnje uspehe i solo karijeru, a jedva da je i pomenula svog supruga Davida Beckhama na samom kraju. Razlog tome, navodno je kraj njihovog devetnaest godina dugog braka!

Iako je menadžer dveju zvezda negirao glasine o razvodu, izvor blizak paru tvrdi da uskoro sledi borba na sudu u kojoj će se Victoria i Beckham boriti u raspodeli svog bogatstva! Kao jedan od dokaza, izvor je naveo Davidove nedavne izjave u kojima svoj brak komentariše kao “težak rad” i “komplikovan odnos”.

Victoria je nakon toga bila u suzama, ali želja da spase svoj propali brak gotovo je potpuno nestala” , tvrdi izvor. “Ovo je očigledno nešto što traje već dugo vremena”

Ubrzo nakon Davidovih komentara, Victoria je otišla na vikend u spa centar u Nemačkoj. “Sasvim je jasno da je Victoriji bilo potrebno malo vremena za sebe” , tvrdi izvor.

Prve glasine o razvodu datiraju još od prošle decenije kada je Abbie Gibson, dadilja njihove dece, izjavila da Beckham želi razvod.  Izvor je potvrdio da njene reči još uvek progone Victoriju, a nedavno pojavljivanje poznatog para u Sidneju krajem oktobra ove godine ponovo je pokrenulo njene strahove!

Naime, David i Victoria su odsedali u zasebnim sobama jer navodno nisu mogli da trpe jedno drugo ili budu u zajedničkom prisustvu.

Victoria se pravi kao da je nije briga šta David radi, kao da su već završili. Međutim, istina je da su se njihovi putevi vremenom razišli. Izgledali su očajno” , dodao je izvor.

Iako je javnost godinama mislila da “skladan” par uživa u izobilju i sreći, Victoria je poslednjih par meseci odlučila da sruši fasadu savršenih porodičnih fotografija na instagramu i gotovo da nije postavila ni jednu fotografiju sa suprugom od 17. septembra ove godine.

David je sa druge strane odlučio da raskine ugovor sa  menadžerom koji je bio uz par još od 90. godina i otišao solo putanjom.

 

Izvor se osvrnuo i na Victorijine navode da se neće pridružiti turneji Spajsicama u 2019. godini , a kako tvrdi, to je zbog velikih problema koje manekenka ima na privatnom planu u svome domu.

Ne ide na turneju jer joj treba svaki delić snage da se izbori sa problemima kod kuće. Ukoliko dođe do razvoda, par će morati da podeli svoje bogatstvo u vrednosti od milijardu i dvesta hiljada dolara, a svako ko dobro poznaje Victoriju će potvrditi da će se ona borIti za svoj deo tog bogatsta. David će joj to i dozvoliti, neće želeti da se njena agonija produžava.” 


1 komentar

1 komentar

  1. Kk

    02. 01. 2019. at 11:01

    Joj, izmislite nesto novo, ova prica se godinama vrti, a oni deluju nikad srecnije.. odakle izvlacite ove gluposti, dosadni ste

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top