Prati nas

Televizija

Davljenje zbog lažne Karleuše u Zvezdama Granda

U sinoć emitovanoj epizodi takmičenja Zvezde Granda nastupila je Ana Vukićević, koja je svojim izgledom odmah izazvala buru komentara ali i svađu žirija. Njen kostim ličio je na ono što nosi Jelena Karleuša na svojim nastupima, a imala je i dugu, plavu periku.

“Direktore, direktore, sad će Karleuša da nastupi”, rekao je Saša Popović kroz smeh, na šta je JK začuđeno pitala: “Zar ja stvarno ovako izgledam?”

“Samo imaš veću guzicu, ali otprilike, to je to!” uzvratio joj je direktor. Nakon ovoga devojka je ostala zbunjena ali joj je Jelena objasnila da je to njihova interna šala.

Međutim, kada je trebalo da se glasa da li će Ana ići u baraž ili odmah ispada iz takmičenja, Saša je rekao da će on dati pozitivan glas ali ako neko još da jedan za prolaz. Marija Šerifović nije dozvoljavala nikom da pritisne taster, ali joj je drugarica Karleuša zabila nož u leđa, pritisla dugme i potom pobegla kod Saše.

Šerifovićka je doletela kod njih i počela da ih “davi”, ali je Popović uprkos tome dao prolaz, uz rečenicu: “Evo ti “DA” pa neka se Marija j.be!”

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. BOOM!

  17. 12. 2017. at 11:14

  Pa realno i lici na Krlju.
  Samo… zalosno je sto krastavcic djozla pusta ove ovakve, napupmane, splasticne, bez talenta. Dok momci sa po 4-3 glasova se salju kuci uz povike: “Vezbaj jos” i “Navrati sledece godine.” Uzas!

 2. kleo

  17. 12. 2017. at 12:15

  ovo mi lici na ponasanje 6-godisnjaka u vrticu, koje na zalost i odgovara divi koja je mentalno, socijalno i intelektualno na tom nivou,

 3. mas

  17. 12. 2017. at 12:57

  Koja debilna emisija u kojoj se sve otelo kontroli. Žiri jede, pije, telefonira, podriguje u studiju, diže noge na stolove, psuje, vređaja, hodaju kud im se prohte, neduhoviti su, mlohavi, jadni, sve sa JK koja se nešto kao skocka ili dođe polu gola, i izgleda kao čavka u studiju pored Marije u pidžami ili trenerci, Lukasa neobrijednog i naduvenog i Ane sa lepezom koju drma klimaks. Ta emisija je jad jadni, a samoprozvanoj divi je zadnja odskočna daska da zaradi neki dinar prije definitivnog gašenja njene karijere. Ona sa ovom emisijom samo sebi produžava estradni vek još koju godinu, čim prebaci 40 jednu-dve neće više biti interesantna ni napaljenim klincima.

 4. BOOM!

  17. 12. 2017. at 13:21

  @mas Pravo u centar!

 5. mas

  17. 12. 2017. at 14:56

  BOOM-hvala i još bih dodao da Sale Popović ove sezone namerno traži ove kreature od pevača. Mislim da on zaista želi da nađe novu Lepu Brenu. Ona je jedina koja je od pevanja zaradila doslovno milione i Sale se zahvaljujući njoj obogatio, i njemu treba opet jedna takva. Brena je izgledala 100 puta gore od ove sa slike kad se prvi put pojavila na TV kod Minimaksa i trebala je biti predmet podsmeha, ali desilo se potpuno suprotno. Sale to traži i želi da nađe. Njemu treba jedna dovoljno otkačena, pevačica sa izgledom ili ponašanjem koje će zapaliti medije “na prvu” i dalje će on od nje lako napraviti zvezdu. Njemu nedostaju svi oni napunjeni stadioni do vrha koje je imao sa Brenom i treba mu prava Zvedza koju za 11 sezona Zvezda Granda još nije uspeo da nađe. Videćeš da će sve luđi i luđi takmičari tu da dolaze. Svi će oni znati pevati dovoljno za prolaz ali će morati imati taj “wow” efekat koji je Saletu potreban.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top