Dečko poznate pevačice: Bog me je poslao da joj budem vođa

Njen prosvetitelj! (foto: AP)
Njen prosvetitelj! (foto: AP)

Američki fudbaler Russell Wilson je kao otvorena knjiga kada je u pitanju njegova vera, kao i privatni, a pogotovu ljubavni život koji ima sa pevačicom Ciarom, čije je najintimnije detalje obelodanio gostujući u emisiji The Rock Church pre nekoliko dana.

“Da, imam devojku i pravo je zlato! Ona je sve što bi bilo ko poželeo. Uistinu, smešno je to što sam ranije nekome rekao da bih zaista bio u vezi sa nekim kao što je ona i to pre nego što sam je upoznao. A potom sam rekao ‘sigurno ću smuvati Ciaru'”, rekao je ovaj samoproklamovani hrišćanin.

Kada su ga upitali kako napreduje njegova veza a da pritom ostaje dostojan svojoj veri, Wilson je dao podrobniji odgovor.

“Upoznao sam tu devojku zvana Ciara koja je najlepše biće, najbolja osoba, najljubaznija i najangažovanija osoba na planeti. Ona je sve što sam ikada hteo. Ona je bila na turneji, a ja sam sedeo u sobi i video nju u ogledalu. Odjednom mi se Bog obratio i rekao mi ‘moraš da joj budeš vođa’. Pomslio sam ‘stvarno? baš sada?’ Onda je on nastavio ‘ne, hoću tebe jer si potreban da je vodiš kroz život’. Zatim sam je upitao ‘šta misliš o tome da sve ostavimo po strani i radimo onako kako mi je Isus rekao?'”, priznaje on.

Snaženje uma i tela! (foto: AP)

Kada ga je voditelj upitao šta tačno znači to da ostavi po strani, fudbalska zvezda je odgovorio:

“Da, govorimo ovde o seksu. Možemo li nekoga voleti bez toga? Ako nekoga možete voleti bez toga, onda ga stvarno volite. Neću vas lagati. Tražim od vas sve da se molite za nas. Svi ste je videli na ekranu sada. Da je najveća ocena za izgled 10, ja bih joj dao 15. Stoga, molite se za mene, neka mi budu čiste misli i spokojno srce”, objasnio je Ciarin dragi.

Potom je nastavio da govori o tome kako se osetio kada je saznao kakav plan ima Bog za njihovu budućnost.

“Što se mene tiče, znam da me je Bog doveo u njen život da je blagoslovim, kao i ona mene. Nećemo biti savršeni, naravno, ali nas je odabrao i uputio nas da odradimo nešto posebno na ovom svetu”, zaključuje Russell.

https://www.youtube.com/watch?v=TmVgryMK8i8

Povezane vesti

Back to Top