Degutantno ponašanje Kaje i Sandre Afrike

Ok, sad čak i ja počinjem da se brinem za Kaju. Je l’ neko može da prodre u njenu psihu i da mi objasni koji je njen problem. Šta, mlada mama koju sad niko ne shvata za ozbiljno ili se ona nešto gadno istripovala?

Od kako je bila u VIP Velikom bratu, a posebno nakon one loše veze sa Skaj Viklerom, Kaja  je počela da se pojavljuje u javnosti i da privlači pažnju na vrlo čudne načine. Do skoro je menjala dečka na svake dve-tri nedelje, a sad je odlučila da uhvati pod ruku ovu, ne znam ni kako da je nazovem, Sandru Afriku. Na kraju, stvarno, ko je zaista ta Sandra Afrika? Igračica, pevačica, šta već? I to pregorela, izlazi li ona iz solarijuma? Zna li da će ostariti mnogo pre vremena ako nastavi tako. Ah da, mi vidimo njeno telo, ali ne i šta se i da li se nalazi nešto i u glavi. Čoveče, uspeva da se piše o njoj a mi ni ne znamo ko je ona zapravo… Čudno!

Uglavnom, njih dve su ovog vikenda izašle na splav “El Grande” i pošto verovatno nisu bile dovoljno u centru pažnje, počele su da se polivaju šampanjcem i da prelaze kockima leda jedna drugoj po grudima… uglavnom… tu su najveće. Naravno, muška populacija je bila presrećna (mada nikad nisam kapirala te paćenike koji se lože da gledaju te stvari, bolje da je neki od njih bio pravi muškarac pa da im je prišao i lepo rekao šta hoće da im radi, možda se njih dve i ne bi protivile).

U svakom slučaju, kad su se izvatale, lepo su se spakovale i otišle odatle. Gde? Ne zna se…

Izvor: Kurir

Povezane vesti

Back to Top