Prati nas

Vesti

Demant raskida: Relja Popović otkrio tajnu skladne veze sa Nikolijom

Već gotovo šest godina Nikolija Jovanović i Relja Popović uživaju u srećnoj vezi, a kruna njihove ljubavi je rođenje ćerke Ree 2016. godine.

Kako se oboje bave muzičkim poslom, jedno drugom su velika podrška,ali svoju privatnost ljubormorno čuvaju za sebe. Popularni reper sada otkriva koja je tajna njihovog skladnog braka i kako uspevaju da odole mnogim izazovima koje prate javne ličnosti.

“Jednostavno je. Ne dajemo javnosti ništa i živimo prilično normalnim životima, a to medijima nije zanimljivo. Oni vole intrige, “prljav veš” i intimu, a mi im to ne nudimo. Naš odnos je za nas, i naša porodica je samo naša. Nikad nisam dao na porodicu, pa ne dam ni sad. Mi čuvamo jedni druge, tome porodica služi, barem u mom sistemu vrednosti,” rekao je Relja za Story.hr i istakao da ćerku ne želi da sputava u slobodi izbora.

“Ne želim puno da pričam o Rei. Pokušavamo da je zaštitimo od javnosti, kako bi imala detinjstvo kao i druga deca, a ne da protiv svoje volje bude javna ličnost, kako bi ljudi govorili da smo mi divni roditelji. Ružno je skupljati poene na taj način. Dete mora imati slobodu izbora i puta u svom životu, a mi se trudimo da ćerki to omogućimo ili da je barem ne sprečimo u tome,” rekao je Popović.

(hello.rs)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top