Demi Lovato: gole fotografije i rođendan u Keniji

Demi je juče napunila 21 godinu

Američka pevačica Demi Lovato mogla bi da se nađe u veoma neprijatnoj situaciji. Poznati sajt tvrdi da ima u posedu kompromitujuće fotografije poznate pevačice.

Naime, sajt RadarOnline tvrdi da je došao u posed fotografija na kojima je Demi Lovato. Izvor, koji je sajtu prosledio 20 pevačicin fotografija, kaže da je na to Demi u neprimerenim pozama. Na ličnim fotografija devojke sa slike jasno se vide tetovaže koje ima pevačica. RadarOnline kaže da je odustao od objavljivanja slika na kojima 21-godišnja Lovato nema ništa na sebi, ali ne zna se šta je uticalo na takvu odluku.

Demi je juče proslavila 21. rođendan i to u Keniji. Pevačica je tamo sa porodicom i prijateljima, volontira u kenijskim zajednicama u dobrotvorne svrhe. Objavila je i fotografiju iz Afrike na Facebook profilu, zahvalivši se na lepim rođendanskim željama. Tim povodom izjavila je: ”Dvadesetprvi rođendan želela sam da proslavim tako da ću ga pamtiti dugo i da njegova proslava bude od značaja, a ne da pravim žurku. Znala sam da ću dolaskom ovde doživeti iskustvo koje nikada neću zaboraviti, sa mojim najbližim ljudima. Takođe, biti deo ove organizacije proteklih nekoliko godina je bilo divno i posebno, sada kad vidim rezultate ljudi koji ulažu ogroman trud”.

Demi Lovato uživa u Keniji
D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top