Search
Close this search box.

Demi Lovato prvi put u javnosti nakon predoziranja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Američka pevačica i glumica Demi Lovato viđena je prvi put u javnosti i izgledala je srećno i opušteno nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem jula, prenose američki mediji.

Viđena je kako razgovara s prijateljicom s kojom se našla na kafi u pauzi od rehabilitacije. Demi je izgledala srećno i opušteno dok je razgovarala s prijateljicom koja je šetala njenog psa.

Njena majka je prošle nedelje izjavila u prvom intervjuu nakon incidenta da je Demi dobro. „Još uvek mi je jako teško da pričam o tome. Samo kad se setim toga dana i šta se dogodilo, krenem da se tresem“, rekla je Dianna De la Garza.

Podsetimo, dvadesetpetogodišnja pevačica pronađena je u besvesnom stanju krajem prošlog meseca, nakon što se, kako se spekuliše, predozirala heroinom. Odmah je prebačena u bolnicu.

“Uvek sam bila otvorena kada je moje putovanje sa zavisnošću upitanju. Ono šta sam naučila jeste da ovo nije bolest koja jednostavno nestaje ili bledi vremenom. To je nešto što još uvek nisam prevazišla“, napisala je Demi u poruci na društvenim mrežama, nedelju dana nakon što se nesrećni događaj odigrao, nakon čega se zahvalila Bogu, porodici, svom timu, osoblju u bolnici, ali i svim fanovima na divnim porukama punim podrške. Nakon toga je dodala i:

“Sada mi treba vreme da se fokusiram na odvikavanje i put ka oporavku. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikad neće biti zaboravljena i jedva čekam dan kada ću reći da sam prešla na drugu stranu. Nastaviću da se borim”, piše za kraj.

POSLEDNJE VESTI