Prati nas

Extra

Detalji porođaja Aleksandre Prijović, vrednog 5.000 evra

Već smo u nekoliko navrata pisali da Aleksandra Prijović Filip Živojinović ne štede kada je u pitanju njihov naslednik Aleksandar, zbog čega ne treba da čudi činjenica da je i sam porođaj bio veoma skup.

Pevačica se porodila carskim rezom, beba je na rođenju imala 2.800 grama, a mama je dobro podnela porođaj.

“Filip i Aleksandra su prvobitno planirali da se porođaj obavi u Americi, ali su zbog silnih komplikacija oko viza i ostalih zakonskih propisa odustali od toga. Na kraju su se odlučili za Beograd i jednu privatnu kliniku. Cena koji su Živojinovići morali da plate iznosi oko 5.000 evra. Po izlasku s klinike pevačici i njenom suprugu prva će u pomoć priteći Aleksandrina majka Borka, ali i članovi Filipove porodice koji žive u njihovom komšiluku na Bežanijskoj kosi”, kaže izvor za Kurir.

“Budući da je pevačici nakon samo nekoliko meseci konstatovana visokorizična trudnoća, zbog čega joj je uključena i hormonska terapija, bila su joj zabranjena i putovanja,” ispričao je prošlog mesecaizvor blizak pevačici dnevnom listu Kurir.

Filipova maćeha Lepa Brena nije skrivala radost zbog dolaska novog člana u njihovu porodicu. “Svi smo presrećni. Čekali smo ga željno svaki dan”, izjavila je Brena.

Prema saznanjima domaćih medija, Živojinovići su od ranog jutra počeli sa slavljem povodom rođenja prvog unuka. Oni će uskoro organizovati i posebnu proslavu, na koju će pozvati svu rodbinu i prijatelje iz sveta muzike, sporta, politike s kojima se godinama druže.

Filip i Aleksandra počeli su da se zabavljaju krajem 2015. godine i od početka govorili su da je njihova veza ozbiljna. To su i potvrdili u junu 2018. gala svadbom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top