Devojka koja je smuvala Džerarda Batlera je…

… manekenka Martina Rajić koja je najpoznatija po svom učešću u spotu Milana Stankovića za pesmu “Fejs”!

Poznati glumac škotskog porekla pored dobre glume, čuven je i po svom statusu velikog zavodnika, pa je bilo samo pitanje vremena kada će ga srpska javnost povezati sa nekom ovdašnjom lepoticom, tokom njegovog boravka u Beogradu.

Evo šta Martina kaže o vezi koju ima sa Batlerom:

“Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana tako da ne mogu više da kažem o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu da kažem da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan budući da je takva svetska zvezda.”

Martina takođe otkriva kako joj se poznati glumac udvarao:

“Batler mi se udvarao direktno. Rekao mi je da imam neku neobičnu lepotu i da nije tako zamišljao Srpkinje, a ja mislim da je to bilo zbog nepoznavanja naših ljudi. Posle dve nedelje, koliko je planirano da ostane u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promeniti mišljenje i shvatiće ono što svi znaju, a to je da su naše devojke najlepše na svetu.”

Na kraju za list Alo! Martina ipak otkriva da ne očekuje mnogo od veze sa zgodnim glumcem:

“Po prirodi nisam ljubomorna, ali znam da zbog toga nikada ne bih raskinula s Batlerom jer je on slavan glumac, ali i izuzetno šarmantan muškarac, pa bih očekivala da ima veze za jednu noć. To mi sigurno ne bi smetalo. Šta će biti sa nama kada ode ne znam, sada je dobro, viđamo se svakodnevno, čujemo se stalno kada nije zauzet snimanjem. Ipak je ovde prvenstveno zbog uloge, a svesna sam da je sve ostalo njemu manje važno.”

izvor: Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top