Devojke isprobale korset Nataše Bekvalac i pokazale da stvarno nema Photoshopa!

Šokirala strukom (foto: Instagram)
Šokirala strukom (foto: Instagram)

Nakon što su pevačicu Natašu Bekvalac napali na Instagramu zbog fotke na kojoj joj struk izgleda neverovatno tanko u jednom korsetu, devojke iz redakcije 24 sata su taj isti korset probale i pokazale da je stvarno magičan!

One su potražile kreatora famoznog korseta, Stefana Golubovića, i s njim organizovali fotkanje. Devojke su bile zainteresovane za eksperiment, pa su tako iz redakcije odabrali jednu sitnije građe, nalik Natašinoj i jednu krupniju. Njih dve su obukle isti korset koji Nata nosi na fotografiji i rezultati su bili zapanjujući! Pogledajte ih ovde.

Na pitanje kako je ovo moguće, Stefan je objasnio: “Već sa prvim stezanjem, ukoliko je korset krojen po meri (ovaj nije bio, iako radi posao – prim. ured.), može se struk suziti i do 20cm, a svakim sledećim, jer se povećava fleksibilnost slobodnih rebara, može biti još uži”.  Stefan inače nije modni dizajner, već apsolvent na filozofiji, a je korsetijer postao iz hobija, te da je zbog toga morao da izuči i nešto fiziologije. Kako je objasnio, korseti mogu da pomognu da se struk trajno smanji, ali to je dugačak proces.

Zaljubljenik u barok, koji uskoro sprema i izložbu svojih radova, ovim se bavi tri godine, a nedavno je hobi prerastao u unosan posao. Pored korseta, bavi se i izradom venčanica jer zna kako mlade žele da izgledaju na svom venčanju. O saradnji s Natašom je imao samo pozitivne komentare: Kristina Bekvalac, koja brine o Natašinom izgledu, pronašla me je i kontaktirala preko Instagrama. Saradnja je bila sjajna, Nataša je veliki profesionalac i veoma je zgodna. Provela je sate i sate u ovim korsetima, na fotografisanju i na snimanju spota. To nije nimalo jednostavno, ali se ona nije bunila.”

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI