Dijana Janković snimila spot Majamiju u luksuznoj vili od 15 miliona dolara

 

(foto: PR)

Koliko je Dijana Janković ozbiljna u nameri da osvoji svetsko tržište govori i činjenica kakvu je ekipu okupila na snimanju novog spota za pesmu Say no more.

“Snimanje spota je proteklo fenomenalno. Imali smo ekipu od stotinu ljudi. Auto u kojem sam zasigurno plenila bio je Rolls Royse. Shaggy je doleteo sa Jamajke da bismo snimili spot. On je divna osoba i i sjajan je za saradnju. Video je radio poznati producent Gil Green, koji saradjuje sa svetskim zvezdama Pitbullom, Chris Brown-om, Nicky Minaj, Floridom, Akon, DJ Khaled, Drake i mnogim drugima. Radujem se predstojećim nastupima sa Shaggijem. On tvrdi da sam veoma talentovana te svoje oduševljenje ne krije, a takođe veruje i da sam rođena zvezda”, izjavila je popularna pevačica koja smatra da je ova saradnja sa svetskim priznatim imena njen veliki uspeh.

Po svemu sudeći ovo je najskuplji spot u Didinoj karijeri. Posebnu pažnju privukla je i mačka jaguar, koja je sve vreme mirna bila pored Didi J. Izazovna kao i uvek u svom prepoznatljivom stilu pevačica i dizajnerka je i ovoga puta blistala, a sve je prepustila stiliskinji koja inače oblaci Beyonce za video spotove.

Dijana je na sebi imala najnoviju kolekciju Tom Ford-a, Givanchy i Lanvin. Ova pesma je veliki korak napred ka osvajanju sveta. Premijera spota se ocekuje za par dana.

Povezane vesti

Back to Top