Dodeljene MTV filmske nagrade! Eminem dobio Bruna u krilo?! (Video)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Preko vikenda održana je dodela MTV filmskih nagrada u Los Anđelesu i zvezde večeri su bez premca bili glavni glumci i ekipa filma „Sumrak“, Robert Patinson i Kristin Stjuart, jer je film kući odneo čak 5 nagrada, među kojima je i ona za najbolji film. Među najboljim ostvarenjima koji su nagrađeni našli su se i filmovi „Yes man“, „Mračni vitez“, „Srednjoškolski mjuzikl 3“ i ostali…

Najbolju glavnu žensku ulogu osvojila je Kristin Stjuart, dok je najbolji debitant Robert Patinson. Nagrada za najboljeg negativca otišlo je posthumno Hitu Ledžeru, dok je najbolja komična uloga otišla u ruke Džim Keriju za film „Yes man“.

Ispod pogledajte ko je sve bio na krajnje zabavnoj ceremoniji!

edvard-i-bela1

robert patinson vanesa hjudzens

ekipa serije the hills zak-efron

Samu dodelu obeležio je ozbiljni incident kad je Eminem sa svojom pratnjom izjurio iz dvorane, posle „provokacije“ na njegov račun od strane Bruna, novog lika glumca Saše Koena koji se proslavio sa likom novinskog izveštača Borata. O Brunu sam već pisala, o tome više pročitajte ovde.

A samu „provokaciju“ vam nikako ne mogu prepričati, samo ću vam reći da je Bruno želeo da bude „jako blizak“ sa poznatim reperom, što je naravno Eminema jako iznerviralo! Ovaj video morate pogledati!!!!

POSLEDNJE VESTI