Dodeljene Story Awards!

Na gala ceremoniji u Pozorištu na Terazijama magazin Story i ove godine dodelio je nagrade najistaknutijim domaćim zvezdama u protekloj godini.

Evo i spiska dobitnika….

Zvezda u usponu – Nađa Higl

Najharizmatičniji muškarac – Vlado Georgiev

Najharizmatičnija žena – Svetlana Ražnatović

Najlepša ljubavna priča – Anabela i Mladen

Najveće postigniće – Emir Kusturica, Kustendorf, dolazak Džoni Depa

Najinspirativniji potez – Ana Stanić

WOW stilska transformacija – Goca Tržan

Zadivljujuća životna priča -Igor Lazić

Najdirljivija priča – Rada Manojlović

U kategoriji ispovest godine nagrade su dobili Vesna Zmijanac, Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Anabela Đogani i Danilo Ikodinović.

Organizacija događaja bila je odlična, a ono što je posebno prijalo je što smo sve naše poznate ličnosti mogli da vidimo u zaista luksuznim i vrlo elegantnim toaletama. Boško Jakovljekvić koji je bio domaćin čitavog događaja, bio je na visini zadatka, pa je svojom spontanošću samo učinio da se osećamo još prijatnije.

Ipak, možda najlepše iznenađenje večeri za nas su bile fenomenalne devojke tačnije Frajle, koje su muzički začinile ovo zabavno veče.

Sada sledi ono najzanimljivije, kako je ko izgledao na crevenom tepihu i sve pikanterije sa ovog glam događaja.

Pevačica Marija Šerifović došla je sa prijateljem, a oboje su imali vrlo interesantne stajlinge i oboje su bili u kiltovima…

Goca Tržan izgledala je jako elegantno i ženstveno …

… a ono što mi je specijalno zapalo za oko su njene slatke sandalice… :)

Ovaj događaj nije propustila ni mankenka Ivana Stanković

Urednica Story-a Beba Dragić i njeni saradnici.

Pevačica Aleksandra Kovač izgledala je svežije i drugačije…

Vesna Zmijanac je na dodelu Story nagrada došla sa ćerkom.

Anabela i Mladen izgledali su usklađeno i zaista jako lepo…

Mlada glumica Mirka Vasiljević došla je sa prijateljicom.

Svetlana Ceca Ražnatović je na događaj došla sa dugogodišnji saradnikom i prijateljem Milošem Nadaždinom.

Pevačica Aleksandra Perovć za ovu priliku izabrala je crnu boju…

Pevačica Bebi Dol kao i uvek bila je odlično raspoložena… :) Na događaj je došla sa prijateljem i frizerom Zoranom Čumurom.

Voditeljka a od skora i pevačica Divna Karleuša, bila je jedna od poznatih ličnosti sa kojom smo se prijatno isćaskali… :)

Devojka sa kojom smo se takođe družili je pevačica Rada Manojlović.

Hmmm, mislim da slobodno mogu sa kažem da je sinoć na crvenom tepihu bila devojka sa najlepšim nogama… :)

Posle crvenog tepiha usledila je sama dodela nagrada. Evo najzanimljvijih detalja.

Svetlana Ražnatović je proglašena za Najharizmatičniju ženu, a nagradu joj je uručio glumac Dejan Lutkić.

Vlado Georgiev je proglašen za Najharizmatičnijeg muškarca. Nagradu su mu uručile glumice Mirka Vasiljević i Gorica Popović, koje su pre nego što su pročitale njegovo ime nabrojale šta to sve jedan harizmatičan muškarac treba da poseduje. Vlado je primajući nagradu duhovito rekao da ne poseduje ni pola tih karakteristika… :)

Ana Stanić je dobila nagradu za Najinspirativniji potez. Ana je ambasadorka Dance4Life projekta, za podršku mladima u borbi protiv HIV-a. Priznanje joj je uručio Neven Bošković.

Prošle godine je dobila nagradu za Zvezdu u usponu a ove godine priznanje za Najdirljiviju priču. Rada Manojlović se zahvalila i priznala da je jako uzbuđena, pa je par puta morala i da zastane i dobro udahne. :) Nagradu joj je uručila prošlogodišnja dobitnica Nataša Bekvalac.

Najlepša ljubavna priča, kao što sam već rekla su Anabela i Mladen. Bili su jako iznenađeni što su baš oni dobili ovu nagradu. Priznanje im je uručio bračni par Srećković.

Igor Lazić je svoju nagradu za Zadivljujuću životnu priču posvetio onima koji više nisu sa nama. Nagradu su mu uručili glumci Vuk Kostić i Jelica Sretenović.

Takođe i za vašu Tračaru ovo je bila bitna noć jer sam ovom prilikom predstavila svog novog saradnika, Farisa (možete nas zajedno videti na fotografiji). On predstavlja još jedan vrlo dragocen dodatak Tračara timu, a već u narednim danima imaćete prilike da čitate njegove autorske tekstove i intervjue sa brojnim domaćim zvezdama koje je uradio. :)

Povezane vesti

Back to Top