in

Dosta joj je svega: Šavija otišla u pevačice!


Hoće li uspeti? (foto: screenshot)
Hoće li uspeti? (foto: screenshot)

Bivšoj učesnici rijaliti šoua Parovi, Nataši Šaviji, izgleda da je dosadilo da je svi pamte kao starletu koja je imala afere sa fudbalerima, pa je rešila da unapredi svoju pevačku karijeru u čemu joj pomaže bivśi cimer iz rijalitija Igor X.

Šavija će narednog vikenda sa Igorom nastupiti na jednom splavu, a tokom nedelje je uvežbavala svoje glasovne mogućnosti kako bi zablistala pred gostima.

Nataša je na Instagram postavila snimak probe, ali njenim pratiocima se nije svidelo izvođenja hita Nine Badrić, Takvi kao ti, pa su joj poručili da na vreme ostavi mikrofon.

Nataša Šavija je pre ulaska u Parove snimila tri pesme za koje je uradila i spotove, ali njena karijera nije urodila plodom, pa se odlučila da pažnju na sebe privuče učešćem u rijalitiju, što joj je naravno uspelo.

Kako god, želimo sreću Nataši na nastupu i nadamo se da će za razliku od pratilaca na Instagramu, dobiti barem jedan pozitivan komentar od posetilaca splava na račun pevanja.

Pogledajte snimak i samo procenite da li Nataša Šavija ima šanse da napravi pevačku karijeru. Mada, mislimo da već znamo vaš odgovor :)

https://instagram.com/p/6Xa3rpqQ6d/

https://instagram.com/p/6XboEHqQ8R/