Drake komentariše ponašanje Amande Bynes

Drake kaže da Amanda Bynes ima ozbiljan problem ako je ona pisala čuvene tvitove
Drake kaže da Amanda Bynes ima ozbiljan problem ako je ona pisala čuvene tvitove

Kanadski reper Drake najzad je prokomentarisao uvredljive tvitove Amande Bynes na njegov račun. U intervjuu za XXL Magazine poznati reper osvrnuo se na problematično glumičino ponašanje.

26-godišnji reper izneo je svoje mišljenje o Amandi, koja ima velikih psihičkih problema zbog kojih se trenutno leči. Najpopularniji tvit koji je uputila reperu bio je: ”Želim da Drake ubije moju vaginu”-koji je izazvao buru reakcija. Nakon njega usledili su uvredljivi, tvitovi hvale, pa opet uvredljvi tvitovi o reperu.

”Ja čak ne znam ko piše te tvitove i o čemu se tu radi. Ako je to ona pretpostavljam da je to malo uvrnuto i uznemirujuće”– rekao je Drake i dodao: ”Očigledno da je njen način ponašanja mnogo veći problem od mene. Ko god da je iza toga, bilo da je ona ili neko drugi, zna da ljudi na to obraćaju pažnju i zato nastavlja sa pisanjem”.

Amanda je najpre u martu pisala da želi da ima seks sa reperom i da je mnogo lep i seksi, a zatim da je ružan i da izgleda kao da ima Daunov sindrom.

Bynesova bi u petak trebalo da se pojavi u sudnici i sazna da li će biti puštena iz psihijatrijske ustanove. Njeni roditelji od sudije tražiće da se staraju o 27-godišnjoj glumici, iako to nije njena želja.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top