Prati nas

Život

Drami nikad kraja: Šta Angelina Jolie i Brad Pitt žele jedno od drugoga?

Šta Anđelina Jolie i Brad Pitt žele u ovom trenutku jedno od drugoga?

Više od dve godine prošlo je otkako je Angelina Jolie podnela zahtev za razvod od Brada Pitta, no nekadašnji zlatni par Holivuda još uvek ne može da se dogovori oko detalja razvoda.

Dok je nekadašnji par nekada delio sve, od luksuznih kuća i planova za budućnost, sada razmišljaju o načinima da zaštite svoje šestoro dece od problema razvoda i sudova.

Poslednje dve godine su za njihovu decu bile veoma stresne” , tvrdi izvor blizak porodici za E-News, “deca su veoma svesna svega što se dešava, dovoljno su odrasli da bi razumeli, i to nije donelo dobro nikome.” 

Sudija je odredio 4. decembar kao početak suđenja ukoliko se par pre toga sam ne dogovori oko svih detalja, međutim izvor tvrdi da Pitt nije svestan kako će se cela situacija odraziti na porodicu.

Porodica za kakvu su nekada znali je uništena” , objašnjava izvor, “i biće potrebno mnogo vremena i razgovora sa psiholozima kako bi se na neki način sve ponovo imalo smisla. Brad ne zna kakve će dugoročne posledice sve ovo ostaviti.” 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Pre nego je razvod voljenog para postao glavna asocijacija na glumce, Brad i Angelina bili su jedan od omiljenog para Holivuda.

Angelina i Brad zajedno su od 2005. godine a venčali su se tek 2014. godine. Njihova veza je iz godine u godinu impresionarala ljude širom sveta jer su oboje i pored jako komplikovanih rasporeda, mega popularnosti i budnog oka javnosti preživeli sve glasine i nelagode koje su ih susretale tokom zajedničke decenije u ljubavi.

Međutim, Angelina je pre dve godine podnela zahtev za razvod, a kao glavni razlog navela je različite karaktere i neslaganje u vezi Pittovog odgajanja dece.

Pitt je nakon toga svojevremeno tvrdio da je Angelina ohola i zla i da mu ne dopušta da viđa decu, kao i da on nije imao prilike da provede ni Dan zahvlanosti sa njima, iako je to želeo.

“Brad bi voleo da mirno deli starateljstvo sa Angelinom, no ona je toliko ohola da se trudi da ovo učini nemogućim,” tvrdi izvor, koji dodaje da glumica češće dopušta paparacima da viđaju decu, nego ocu. “Brada je pogodio što je ona vodila decu na premijeru svog filma, dok on nije dobio priliku da prošeta crvenim tepihom sa njim” , objasnio je onda.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Sud je svojevremeno izjavio da je jako štetno po razvoj i odgoj dece da ne mogu da viđjaju oca. “Jako je nezahvalno za sud da donese odluku obzirom da deca imaju podjednako dobar odnos i sa majkom i ocem”, navodi People magazin koji je došao u posed dokumenata iz suda.

Par je u junu pokušao da se dogovori oko privremenog starateljstva, međutim sud je naložio da njihovo dosadašnje roditeljstvo i staranje nad decom mora biti provereno i ispitano, šta eksperti smatraju neuobičajenim.

Ukoliko je sudeći po dokumentima koje iznosi People, sud je naveo da Angelina mora da poboljša svoj odnos sa Bradom ukoliko želi da učestvuje u daljem odgajanju dece. Sud takođe obrazlaže da Angelina, ukoliko dobije starateljstvo, mora da obezbedi pravilan raspored i redovno omogućavanje deci da viđaju oca, kao i da deca mogu biti dostupna Pittu preko telefona u svako doba bez da Angelina prisluškuje ili učestvuje u njihovim razgovorima.

I kako je decembar sve bliži, izgleda da par nije ni blizu nalaženja rešenja. Brad tvrdi da samo želi da viđa svoju decu i da ima normalan odnos sa njim, a izvor je dalje izneo svoje mišljenje o razvodu.

Angelina je imala poteškoća da sredi svoj život nakon rastanka od Pitta, dok je on doveo sebe u red na jako pozitivan način. Jako je tužno sve što se dešava ali on se nada da će nakon svega ovoga deliti starateljstvo sa Angelinom i da će uspeti da obezbedi normalan odnos sa svojom decom.” 

Sa druge strane, Angelina je potvrdila da i ona želi da pronađe zajednički jezik sa bivšim suprugom i da se nada da će oboje naći adekvatno rešenje zbog dobrobita njihove dece.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top