in

Đurđevdanski okršaj: Ana Nikolić vs Jelena Karleuša!


6801

Prijateljice i koleginice Ana Nikolić i Jelena Karleuša nastupale su za doček Nove godine u Beogradu. Obe su zapevale istu pesmu, a vi ocenite koja je bolje otpevala.

jk-i-ana
Vi odlučujete koja je bolje otpevala! (foto: Hello)

Pop zvezda Ana Nikolić svojim fanovima i gostima hotela Metropol priredila je nezaboravan doček Nove godine. „Želim da u 2015. uđemo pozitivni, nasmejani i da sve loše iz prethodne godine zaboravimo.“ izjavila je Ana za jednu emisiju i dodala da svima želi dobro zdravlje i mnogo smeha i pozitivnog razmišljanja. „Sebi želim da mi ova godina bude malo manje intenzivna na svim poljima. U suštini najviše poslovnim. Tako da sebi želim da malo privatno bude intenzivnija.“ zaključila je pevačica. A ovako je ona otpevala pesmu Đurđevdan.

Obučena u kristalni kostim Jelena Karleuša publici je priredila spektakularno novogodišnje veče. Za potrebe nastupa pop dive napravljen je veliki i zaista atraktivni stejdž sa džinovskim video zidovima. Zajedno sa publikom je odbrojavala poslednjih deset sekundi aktuelne godine, nakon čega je svima uputila najlepše želje, da budu srećni, zdravi, uspešni i voljeni. Posle fantastičnog nastupa za Novu godinu u krcatoj sali hotela Hyatt napravila je opšti lom i za reprizu u klubu Teatro.

„Za sve one pi*ke, koje kažu da ja ne znam da pevam.“ izjavila je Jelena na početku pesme Đurđevdan.

'Đurđevdan' je bolje otpevala...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...