Dve životne radosti za Evu Mendes: masaža i njen pas!

Prelepa glumica Eva Mendes otkrila nam je šta je najveća uživancija za nju u njenom privatnom svakodnevnom životu. Lepotica kaže da su to: masaža i njen pas. To su dve stvari u kojima najviše uživa i kako kaže sebe vidi kao pravog lovca na bilo koju vrstu užitka. Za svog psa kaže: „On zauzima tako veliki deo mog života i radost koju osećam kada sam s njim je predivna i preslatka.“ eva-mendes-851
Samo da vas podsetim, Eva je u prošlosti bila hedonista i za mrvicu previše, kada je prošle godine došlo do toga da se uključi u program odvikavanja od droge i alkohola na jednoj privatnoj klinici. Lepotica nikad nije priznala da je ovo tačno, već je tvrdila da je boravila u ovom centru samo zbog premorenosti, pa je ovo bio idealan način da ima bar malo mira. Hmmm, pa hajde da joj verujemo… Bitno je da sad uživa u nekim drugim, mogo lepšim stvarima u životu.

9 Responses

  1. GLUPACA BAS JE RUZNA ONA NAJLEPSA ZENA SVETA HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHA

  2. Najzgodnija,najlepsa,najprivlacnija zena sveta i sve najj…She is the most beautifoul women in the world ,i uvek ce biti!

  3. dobro sve za nju lepa je sexy lepo telo i sve drugo a mene jedno zanima sto ti tracaro ne pises za ajnstajna

  4. Najzgodnija,najlepsa,najprivlacnija zena sveta i sve najj…She is the most beautifoul women in the world ,i uvek ce biti!.SLAZEM SEEE

  5. meni je ona iskreno nesto prelepo, posebno bice i sa divljenjem cuvam sve njene slike i cesto sijem kod snajderice haljine slicne njenima jer imamo isti ukus, slicnu figuru, mada je ona mnogo lepsa. i mom decku se svidja. za nas je ona najlepsa zena na svetu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI