Prati nas

Vesti

Džejla Ramović definitivni pobednik nove sezone Zvezde Granda

Godinu dana pevačke borbe je okončano. Još jedna sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda je završeno, a u velikom finalu je pobedila Džejla Ramović, sa preko 1000 bodova.

U velikoj završnici je nastupilo 16-oro takmičara: Džejla Ramović (mentor Marija Šerifović), Ognen Zdravkovski (Šerifović), Darko Kocevski Darinos (Đorđe David), Milica Atanacković (David), Ahmed Orahovčić (Šerifović), Martinijan Kirilovski (Jelena Karleuša), Katarina Jovanović (Karleuša), Benjamin Kličić (Viki MIljković), Alem Kadić (Dragan Stojković Bosanac), Nevena Nensi Stojanović (Ana Bekuta), Stefan Petrović Kosmajac (Viki), Filip Pecovski (Karleuša), Nevena Stojković (Ana Bekuta), Armin Jusufović (Šerifović), Sanel Smolo (Bosanac) i Milica Čikarić (Karleuša).

Talentovana sedamnaestogodišnjakinja osvojila je preko neverovatnih 100 000 SMS glasova publike. Drugo mesto je zauzela Milica Čakirić, koja je osvojila 391 bod.

“Nemoguće je reći šta ja trenutno osećam. Hvala svima koji su od početka bili tu za mene, mom najboljem mentoru Mariji Šerifović’’, rekla je Džejla, koja je jedva skupila snage da govori od uzbuđenja.

Nakon proglašenja pobednika, Džejla se prisetila i pobede u šou Neki novi klinci i uporedila ta dva trenutka.

Isto se osećam kao tada. Možda je sad samo malo euforičnije jer je veći nivo. Saradnja sa Marijom Šerifović mi je donela sve, sve najbolje. Ona me je savetovala šta da obučem. Danas sam tek saznala da je moju haljinu nosila Jelena Karleuša na prošlogodišnjem finalu’’, rekla je ona novinarima.

4 komentara

4 Comments

 1. Pringles

  21. 06. 2019. at 09:55

  NEKA PODJE SRBIN U SARAJEVO DA SE TAKMIČI!!! TO ĆE BITI JEDINI MOJ KOMENTAR NA SVE OVO.

 2. s.

  21. 06. 2019. at 10:37

  pingles, nisu bosanci klali srbe 90tih. toliko.

 3. noname

  21. 06. 2019. at 16:05

  boze ko da je bitno da li ce bosanac srbin crnogorac, makedonac ili sta vec pobediti svakako nece napraviti nista od svoje karijere kao i bilo koji drugi pevac koji je pobedio u ovom takmicenju

 4. Tamara

  21. 06. 2019. at 18:56

  Jesu S itekako! Pitaj nas koji smo pretekli, a kojima su najmiliji nastradali tako ko sto si kazao, samo sto smo mi eto Srbi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top