Search
Close this search box.

Electra Elite priznala da se prostituiše?!

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram

Transrodna pevačica Electra Elite pojavila se pre nekoliko meseci na našoj javnoj sceni i od tada ne prestaje da šokira javnost.

Poznata je kao dama bez dlake na jeziku, a sada je za švajcarski lokalni kanal „TeleZuri“ bez blama ispričala da se bavi prostitucijom, jer je to kod njih legalizovano.

„Za vreme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gde se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vreme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smemo zaboraviti da smo pre izolacije imali savršeno vreme za posao,“ rekla je Electra koja je dugo pre korona virusa radila u poznatoj ulici u Cirihu, gde prostitutke nude svoje usluge.

„Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća 2 ili 3.000 franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana,“ priča pevačica bez dlake na jeziku i opisuje kako se odvija priprema u sobama i koji su muškarci njene mušterije.

Foto: Instagram

„U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homoseksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju devojke i žene.“

Pevačica smatra da na bolji način može da ispuni želje muškarcu od žene, jer je ona pre operacija bila muško i zna kako oni razmišljaju.

„Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta,“ kaže Elite i dodaje:

„Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu.“

POSLEDNJE VESTI