Elena odgovara na glasine da je u aferi sa Rastom

Ovih dana medijima kruže glasine da je Elena Kitić odgovorna za raskid Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, zbog čega je na kraju prekinula saradnju sa njim. Pevačica se konačno oglasila ovim povodom i odlučno demantovala sve priče. Na Instagramu je objavila:

“Moj odnos sa Rastom je bio strogo poslovan od prvog dana pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kom smeru moja karijera treba da ide’’, napisala je pevačica, pa dodala:

‘’Ne znam kome je u interesu da se objavljuju ove gnusne laži koje čitate svakogdnevno, a ni ne zanima me. Jedino što osećam je gađenje prema svemu tome i zbog onih koji me vole i poštuju imam obevezu da kažem da je jedina prava istina”, rekla je za kraj.

Podsetimo, glasine su počele da se šire nakon što je izvor blizak bivšem bračnom paru otkrio da su se Ana i Rasta rastali nakon sto je pevačica pronašla sumnjive poruke od Elene.

‘’Tada se uverila da njegova pravdanja kako Elenu gleda kao mlađu sestru zapravo nisu istina, te da ju je sve vreme lagao. Tada je otkrila da su oni odavno u šemi… Bilo joj je jasno da njen muž i Elena kriju burnu prošlost i više nego ikada osetila se izdanom’’, rekao je izvor tada.

4 Responses

  1. Elena dušo znamo da si ga omamila. Razvaljuj ga sestro moja mila. Ona baba Ana se toliko ukrmila da Rasta minđu nije mogao niti da pronađe od silnog sala….a i matora je bre. Fuuj.

  2. Elena dušo pa nemoj da stidis. Bolja si od one baba Ane koja se tako ukrmila da Rasta nije mogao ni pi*ku da nađe kod nje. ???

  3. E bas ce ona pored onog ljepotana crnca da bude sa Krastom, kako da ne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI