Search
Close this search box.

Elena Kitić optužila Mahrinu da joj je ukrala pesmu: Prosudite sami

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Elena Kitić optužila je koleginicu Marinu Cvetković Mahrinu da joj je ukrala pesmu „Fobije“. Naime, Mahrina je tek objavila numeru „Tu si zauvek“ koja, kako tvrdi Elena, podseća na njen hit.

Najpre je čerka Mileta Kitića na Instagramu postavila stori u kojem je iznela svoju teoriju.

„Navikla sam i vidim da sam inspiracija mnogima za svašta već dugo i ne ljutim se, čak mi je i drago. Ali ovo je ozbiljna krađa. I muzički i vizuelno“, napisala je Elena u sklopu Insta storija, a onda je usledio odgovor od Mahrine.

Elenin dokazni materijal foto: Printscreen

„Ja sam prva pevala ‘Fobije’ u takmičenju i lično je obožavam. Pesma koja je danas izašla – to je moje. Moj način da se nosim sa gubitkom najvoljenije osobe. I zamolila bih sve da me u to ne diraju, hvala“, odsečna je bila u Mahrina u storiju.

Elena je zatim odlučila da se jasnije izrazi, pa je uputila veću poruku koleginici.

„Zdravo Marina. Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. Što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesme jako potseća na moju, da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju. Jovan Stefanović i ja smo proveli 3 meseca praveći ovu pesmu jer za takvu pesmu je potrebno vreme i puno rada, to bi ti trebala da znaš obzirom da pišeš svoje pesme koliko sam razumela. Spot smo takođe snimali moji prijatelji i ja i trebala bi takođe da znaš koliko je truda i novca potrebno. Radimo isti posao i lepo je inspirisati se drugim ljudima, kao što svi mi radimo, ali ovo je isti spot samo drugi karakter, ljuti me što se braniš na način na koji se braniš i praviš žrtvu od sebe, akcenat ne treba da ti bude nečija smrt i opravdanje zašto si nekoga maksimalno iskopirala i da nam bude glupo da kažemo bilo šta nakon toga. Pošto pričaš na Tiktoku i skupljaš simpatije moram i ja da ti odgovorim. Toliko od mene stavljam tačku na ovu temu jer mi je ovo sve previše. Ko me razume, razumeće“, napisala je Elena, a u ovoj igri bez kraja, Mahrina je odmah odgovorila:

„Mene ljuti što i sada kada znaš kako je nastala pesma, nastavljaš da me nazivaš žrtvom, ne uzimajući u obzir to da sam tako reagovala jer je na ovaj način udareno na ono što je meni sveto. Želim ti sve najbolje i nastaviću da slušam tvoje pesme.“Foto: Instagram/mahrinaye

U raspravu se uključio i muzičar Jovan Stefanović koji je iskomponovao Elenine „Fobije“.

„Siguran sam da je inspiracija bila pesma ‘Fobije’, ali dajte ljudi da inspiracija bude samo pokretač za nešto novo a ne da postane kopija nečijeg truda i rada. Kao što je Elena rekla, ko razume, shvatiće. A jako je očigledno šta treba da se shvati. Budite kreativni“, rekao je Joca.

U nastavku poslušajte obe pesme i zaključite sami.

Elenine fobije

POSLEDNJE VESTI