Rasta ponovo snimljen sa Elenom Kitić?!

Uprkos javnom apelu Elene Kitić da mediji ne pišu o njenom privatnom životu i demantu veze sa Stefanom Đurićem Rastom, mediji danas javljaju da su njih dvoje viđeni zajedno ponovo.
Ekipa emisije Paparazzo lov snimila je repera kako sa naslednicom folkera Mileta Kitića ispija piće u jednom prestoničkom kafiću, a Đurić se sa Kitićevom posle toga odvezao u nepoznatom pravcu. „Rasta se sa Elenom, njenom drugaricom i nekoliko prijatelja uputio u jedan prestonički restoran, a ubrzo im se pridružila i pevačica Sandra Afrika. Nakon što su se svi ispozdravljali, ušli su u kafić u kom su se zadržali nekoliko sati,“ kažu očevici. „Kada su završili sa kafenisanjem, rastali su se i krenuli svako u svom pravcu, a Đurić se sa Elenom odvezao sam. U trenutku kada je uočio paparaco ekipu, već je bilo kasno jer je iz njegovog automobila u isto vreme izašla i Elena, s kojom se reper osamio,“ dodaju oni. Početkom novembra pisalo se da se reper razvodi od pevačice Ane Nikolić zbog afere koju ima sa Kitićevom, a o tome su domaći mediji brujali danima. Kako je Srpski telegraf tada javio, reper i Elena prekinuli su poslovnu saradnju zbog emocija koje su se izrodile, posebno kod Raste, ali ih to očito nije sprečilo da nastave da se viđaju.

One Response

  1. Elena dušo pa nemoj da se stidis. Bolja si od one baba Ane koja se tako ukrmila da Rasta nije mogao ni pi*ku da nađe kod nje. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI