Emina Jahović nastupila u Magacinu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Popularna pevačica Emina Jahović, nastupila je sinoć prvi put nakon drugog porođaja u Beogradu. Pogledajte novi spot Emine Jahović. Lepa Novopazarka je u klub stigla petnaest minuta pred nastup u pratnji menadžera Ninoslava Prodanovića, koleginice Jelene Tomašević, fotografa Miloša Nadaždina i make up umetnika Marka Nikolića. Nastup je započela pesmom Pile moje, a nizali su se njeni hitovi Posle mene, Led, Gospodine, a najveće oduševljenje publike nastupilo je kada je zapevala Da l’ ona zna. Nastup lepe pevačice trajao je puna dva sata. U petak, 18.maja u Magacinu će se održati poslednja žurka u ovoj sezoni. U pitanju je TDI party, na kome će nastupiti DJevi popularnog radija, DJ Kizami, DJ Marko Španac i MC Pop. Pogledajte kako je bilo na nastupu Emine Jahović.

6 Responses

  1. volim emini, ali je nekako postala kompleksasica, mislim da se trebala nakon drugog porodjaja malo uoybiljiti, pjesmama je vec to i postigla ali ne i stajlingom.Emina je udata zena, majka dvoje djece, makar nek se pocne i oblaciti tako.

  2. kako je bila ruzna u pocetku imala je nos kao slon zube neke deformisane…. a sad se ufurala k’o da je sa DVORA PALA

  3. Svidja mi se stajling Adema Ljaica :D kiss od prince of spaimn :D za G.G i sve njene posetice :D

  4. @Viki Sa
    Obucena je normalno, bas kako i prilici jednoj „zvezdi“!

  5. Mene je malo smorila… Pola ostrog noza je vrh pesma i taj sam album najvise slusala,ali posle beovizije me je razocarala kao da ne zna da peva…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI