in

Eurosong: Probe Ramba Amadeusa i Maye Sar!


Nakon Nine Badrić, predstavnice Hrvatske i Crna Gora i Bosna i Hercegovina u toku današnjeg dana imale su prve probe na evrovizijskoj sceni u Bakuu!

Iako je prvobitno zamišljeno da se crnogorski predstavnik Rambo Amadeus na sceni pojavi sa magarcem, to se nije dogodilo, jer bi time prepršio pravila Evrovizije. Ipak, ekscentrični muzičar je imao velikog magarca od kartona, dok je jedan član njegovog tima dodao da „žele da promene Evroviziju“ svojom pesmom Euro neuro.

Pogledajte kako je izgledala prva proba Ramba Amadeusa.

Za razliku od crnogorskog kolege, Maya Sar imala je svedeni, minimalistički nastup, a njen glavni adut na polufinalnoj večeri biće emocija. „Dobro sam i presrećna sam što sam ovde. Nadam se da ću imati prilike da upoznam Baku kako treba. Sve pesme su divne, i jako sam uzbuđena što ću se naći na sceni,“ izjavila je bosanska pevačica za evrovizijski sajt, pre nego što se zaputila na probu.

Maya je svoj nastup za pesmu Korake ti znam, opisala kao jednostavnu i minimalističku priču njene pesme. „Sve će biti u jednom krugu a pesma i nastup će se upotpuniti.“

Pogledajte kako je izgledala prva proba predstavnice iz Bosne i Hercegovine.

P.Ž./Tračara
Foto: Andres Putting (EBU)

loading...