in

Šta je priča godine?


Ko je obeležio 2012. godinu?

 

Došlo je vreme odaberemo priču koja je obeležila 2012. godinu. Naime, prethodnih 12 meseci u okviru retrospektive meseca birali ste svojim glasovima selebriti događaje meseca, a sada je došao red da odaberete priču po kojoj ćete pamtiti godinu na izmaku.

Selebriti događaj godine je...

 • smrt Whitney Houston (42%, 1.612 Glasova)
 • kampanja 'Diva' Jelene Karleuše (12%, 459 Glasova)
 • proglašenje Beyonce za najlepšu ženu na svetu (11%, 436 Glasova)
 • prilog kako CNN vidi Balkan (11%, 423 Glasova)
 • pesma 'Nije ljubav stvar' Željka Joksimovića (5%, 207 Glasova)
 • Karleušin spot 'Krimi rad' (5%, 174 Glasova)
 • Evrovizija (4%, 166 Glasova)
 • Britney Spears (4%, 152 Glasova)
 • MTV VMA 2012 (2%, 84 Glasova)
 • estradno suđenje decenije: Ceca vs Jeca (2%, 80 Glasova)
 • otkriće golog ruskog DJ-a Pavela Patela (1%, 57 Glasova)

Ukupno glasačica i glasača: 3.850

Loading ... Loading ...

Januar je obeležio tekst Kako CNN vidi Balkan: kao područje na kome se razvija turbo folk, nešto najgore što je moglo da se dogodi Srbiji – posle ratnih zločina!

Celu planetu u februaru je šokirala smrt Whitney Houston. Whitney je imala 48 godina, a u trenutku smrti spremala za nastup za tradicionalnom godišnjem koncertu slavnog producenta Clive Davisa.

Pesma Nije ljubav stvar ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji, Željka Joksimovića, obeležila je mart 2012. godine. Željko je u finalu završio na 3. mestu, sa 214 poena.

To što je Beyonce proglašena najlepšom ženom sveta izglasali ste za selebriti događaj meseca aprila. Nedeljnik People tog meseca izbacio je listu najlepših žena na svetu, a na samom vrhu liste našla se tamnoputa diva.

Maj je tradicionalno bio u znaku Evrovizije. Ove godine, pobedu na 58. takmičenju starog kontinenta pobedu je odnela Šveđanka Loreen pesmom Euphoria.

Jun mesec bio je u znaku Jelene Karleuše i kampanje za njen deseti studijski album Diva. Od pet najčitanijih tekstova u mesecu junu, čak četiri je bilo o Jeleni Karleuši.

I sledeći mesec bio je u znaku kontroverzne JK: njen spot Krimi rad odabrali ste za događaj meseca jula. Mesec dana kasnije, Karleuša je dala intervju našem portalu, koji je oborio rekorde čitanosti, a u kome je poručila da ona Nikada ne preti praznom puškom.

Goli ruski DJ Pavel Patel izglasan je za selebriti događaj, odnosno u ovom slučaju otkriće meseca avgusta!

Događaj koji je obeležio septembar su MTV VMA 2012 čiji je spisak dobitnika u neverici ostavio mnoge!

Oktobar je obeležilo estradno suđenje decenije tužilje Svetlane Cece Ražnatović i tužene Jelene Karleuše, koje još uvek nije završeno.

Britney Spears odabrali ste za ličnost meseca novembra: od top 5 najkomentarisanijih tekstova, čak 4 su bila o pop princezi koja je 2. decembra proslavila 31. rođendan.

Redakcija Tracara.com
Foto: Miloš Nadaždin, Dejan Milićević, Arhiva Tracara.com

loading...