Šta je priča godine?

Ko je obeležio 2012. godinu?

 

Došlo je vreme odaberemo priču koja je obeležila 2012. godinu. Naime, prethodnih 12 meseci u okviru retrospektive mesecabirali ste svojim glasovima selebriti događaje meseca, a sada je došao red da odaberete priču po kojoj ćete pamtiti godinu na izmaku.

[poll id=”532″]

Januar je obeležio tekst Kako CNN vidi Balkan: kao područje na kome se razvija turbo folk, nešto najgore što je moglo da se dogodi Srbiji – posle ratnih zločina!

Celu planetu u februaru je šokirala smrt Whitney Houston. Whitney je imala 48 godina, a u trenutku smrti spremala za nastup za tradicionalnom godišnjem koncertu slavnog producenta Clive Davisa.

Pesma Nije ljubav stvarovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji, Željka Joksimovića, obeležila je mart 2012. godine. Željko je u finalu završio na 3. mestu, sa 214 poena.

To što je Beyonce proglašena najlepšom ženom sveta izglasali ste za selebriti događaj meseca aprila. Nedeljnik People tog meseca izbacio je listu najlepših žena na svetu, a na samom vrhu liste našla se tamnoputa diva.

Maj je tradicionalno bio u znaku Evrovizije. Ove godine, pobedu na 58. takmičenju starog kontinenta pobedu je odnela Šveđanka Loreen pesmom Euphoria.

Jun mesec bio je u znaku Jelene Karleuše i kampanje za njen deseti studijski album Diva. Od pet najčitanijih tekstova u mesecu junu, čak četiri je bilo o Jeleni Karleuši.

I sledeći mesec bio je u znaku kontroverzne JK: njen spot Krimi rad odabrali ste za događaj meseca jula. Mesec dana kasnije, Karleuša je dala intervju našem portalu, koji je oborio rekorde čitanosti, a u kome je poručila da ona Nikada ne preti praznompuškom.

Goli ruski DJ Pavel Patel izglasan je za selebriti događaj, odnosno u ovom slučaju otkriće meseca avgusta!

Događaj koji je obeležio septembar su MTV VMA 2012čiji je spisak dobitnika u neverici ostavio mnoge!

Oktobar je obeležilo estradno suđenje decenije tužilje Svetlane Cece Ražnatović i tužene Jelene Karleuše, koje još uvek nije završeno.

Britney Spears odabrali ste za ličnost meseca novembra: od top 5 najkomentarisanijih tekstova, čak 4 su bila o pop princezi koja je 2. decembra proslavila 31. rođendan.

Redakcija Tracara.com
Foto: Miloš Nadaždin, Dejan Milićević, Arhiva Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI