in

(FOTO+VIDEO) Prva proba Nine Badrić!


Evrovizijske probe su u punom jeku, a dan nakon što je Željko Joksimović po prvi put kročio na grandioznu scenu u Bakuu, isto je učinila i njegova koleginica iz Hrvatske, Nina Badrić.

Iako je proba počela u 8:45, Nina je vokalno savršeno izvela pesmu Nebo, a na LED ekranima se tokom nastupa pojavljuju oblaci, slični onima koji su u spotu za ovu pesmu. Hrvatska predstavnica nastupa sa tri prateća vokala i dva plesača, koji u poslednjem delu pesme dižu veliko platno iza nje.

Pre probe, Nina je za zvanični evrovizijski sajt izjavila da je predivan osećaj biti na Evroviziji po prvi put. „Ovo je kao ostvarenje sna. Upravo sam završila probe sa bubicom i mikrofonom. Radimo sa divnim ljudima, koji su pravi profesionalci,“ rekla je, vidno zadovoljna Nina.

„Pesmu sam izabrala srcem, a kada sam je snimila osetila sam se blisko sa njom, jer su mi reči bliske. Htela sam da pevam na engleskom ali smo se u poslednjem trenutku odlučili za hrvatski, jer znam da ću tako bolje preneti emociju,“ zaključuje Nina. Proba je prošla glatko, a Ninino iskustvo na sceni došlo je do izražaja.

Nina je na prvoj probi premijerno pokazala i haljinu, u kojoj će nastupiti u četvrtak 24. maja, pred publikom širom Evrope.

Pogledajte i snimak sa konferencije za novinare, koja je održana odmah nakon prve probe.

foto: Eurovision.tv/ P.Ž. / Tračara

loading...