Eva Ras otkriva: Vesna Zmijanac izgubila bebu kao Nikolija

Nikolija i Vesna (foto: Facebook)
Nikolija i Vesna (foto: Facebook)

Nikolija Jovanović prolazi kroz nesreću kakvu je imala i njena majka Vesna Zmijanac: i ona je u mladosti izgubila bebu, tvrdi Eva Ras koja se dugo poznaje sa pevačicom.

“Ne znam ima li bilo kakve veze, ali Vesna Zmijanac je veoma teško iznela trudnoću. Ona je i Nikoliju teško dobila. Takođe je i ona gubila plodove. Ne znam da li je to nasledno, moguće je da je zbog toga kasno ostala u drugom stanju. I ja sam gubila bebe, mnogo beba. Nikoliji nije lako i ja je razumem,” otkrila je glumica koju je potresla situacija koju su prošli Nikolija i Relja, posebno jer je sa mladom pevačicom izlazila u noćni provod.

Drugarice iz noćnog provoda (foto: arhiva)

“Rasplakala sam se kada sam pročitala na koji način je Nikolija saznala da neće postati majka. Saznala sam da je bila kod doktora i da su joj saopštili da detetu srce više ne kuca. Ne mogu da je pozovem, strah me je njene reakcije i glasa. Neprijatno bi mi bilo. Ne želim ni da zamislim kako je ona prihvatila tu vest,” rekla je glumica plačnim glasom, prenosi Srbija danas.

“Ona je krhka i nežna osoba, to se može zaključiti uzimajući u obzir njen stav u nekim emisijama, spotovima i nastupima.”

Povezane vesti

Back to Top