Prati nas

Vesti

Evo čime se hrani Kourtney Kardashian

Zvezda je odala tajnu svoje zategnute figure!

Kourtney Kardashian odradila je posle-prazničnu kupovinu namirnica u supermarketu blizu svoje kuće! Zvezda serijala U Korak sa Kardashianima poznata je po svojim striktnim dijetama kojima održava vitku liniju, a njena potrošačka korpa to i potvrđuje!

Zvezda je podelila fotografiju iz supermarketa na svom instagramu, a fanovi su brzo uočili nekoliko kutija svežeg spanaća, pakovanje čedar sira, flašu soka od naradže i novo izdanje Life magazina.

Namirnice koje je u marketu kupila jasno pokazuju njenu istrajnost u održavaju zdravog života, a to je i sama potvrdila u intervjuu koji je dala davne 2012. godine. Prilikom intervjua, zvezda je odala da je opsednuta vitaminskim miks sokovima i kašama.

To mi je promenilo život” , izjavila je onda. “Volim zdravo da se hranim, radujem se zdravom doručku.” 

Tokom iste godine, Kourtney je priznala da u kući uvek mora biti svežeg voća i povrća tako da spanać u kutijama jasno aludila da još uvek nije promenila svoje navike.

Mi ne jedemo ostatke od ručka niti zamrzavamo hranu. Sve je uvek sveže. Nikada ni ne podgrevam bilo šta jer se tako stvaraju bakterije.” 

Ono što je fanove dodatno fasciniralo, bila je činjenica da Kourtney sama obavlja kupovinu namirnica, za razliku od svoje sestre Kim Kardashian koja je pre par godina izjavila da ljudi to rade umesto nje.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top