in

Evo kada se Karleuša vraća u Zvezde Granda


Pevačica Jelena Karleuša ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke Divne više nema.

Okazala je nastupe za narednih šest meseci, ne pojavljuje se u javnosti, nije aktivna ni na društvenim mrežama. Suprug Duško takođe je otkazao sve obaveze u Kini i odlučio da do daljeg ostane u Beogradu jer se boji da bi mogla da skrene u depresiju.

„“Duško ostaje u Beogradu kako bi se našao Jeleni za sve što joj je potrebno, budući da je veoma zabrinut za njeno zdravstveno stanje. Rekao je da će biti ovde koliko god bude trebalo i požrtvovano se brine da Jelena prebrodi najteže životne dane,“ kaže izvor.

Njeno učešće u Zvezdama Granda je i dalje neizvesno, ali bi nakon 40 dana trebala da se vrati u popularno muzičko takmičenje, prenosi Story.

„Jelena se neće pojavljivati u javnosti najmanje šest meseci, ali Saša Popović je navodno ubeđuje da se to dogodi već nakon četrdeset dana od Divnine smrti, jer je svestan da je ta emisija donosila Jeleni veliko zadovoljstvo“, ispričao je izvor blizak Jeleni.

Grand produkciji nisu imali zvanični komentar na ovu situaciju, ali su još jednom istakli kako Karleuši pružaju svu potrebnu podršku.

loading...