in

Evo kako Cecina snajka izgleda u 9. mesecu trudnoće


Bogdana Rodić, žena Veljka Ražnatovića za manje od mesec dana postaće majka. Porodici Ražnatović i Rodić, Cecina snajka podariće unuka po imenu Željko.

Sin pevačke zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović u junu postaće otac, čemu se jako raduje. Dane u izolaciji, poznati bokser iskoristio je da uživa sa svojom suprugom na njenom imanju u Titelu, uživajući u prelepoj prirodi i ambijentu.

Iako je sve proteklo u redu, kako je pisao naš magazin „Story“ Veljko je u velikoj meri bio zabrinut jer je želeo da svojoj supruzi i njihovom budućem detetu pruži najbolje moguće okolnosti.

U strahu da bi opasan virus mogao da naškodi zdravlju njegove supruge, doneli su odluku da privremeno svoju svakodnevicu premeste u njen rodni Titel i napuste prestonicu gde je koncentracija virusa veća.

Svoje trudničke dane Bogdana je provodila u miru i harmoniji, na svežem vazduhu i sa dragim ljudima.

Iako smo Bogdanu često mogli da vidimo u raznim izdanjima za vreme trudnoće, poslednja slika ipak izazvala je veliko oduševljenje. Fotku u poodmakloj trudnoći, tačnije u 9. mesecu objavila je njena sestra Bojana, a simpatičnu fotografiju sa Instagram priče pratio je i takav opis.

„Ljubav moja danas ušla u deveti mesec! Još malko!“ stoji uz fotografiju.