in

25 godina serije Dadilja: Evo kako danas izgledaju deca

Američka komedija The Nanny (Dadilja) emitovanje je započela davne 1993. i prikazivala se sve do 1999. godine, a serija je stekla izuzetno veliku popularnost, prateći živote dadilje Fran Drescher i avanture troje dece – najstarije ćerke Maggie, buntovnog srednjeg sina Brightona i najmlađe, ali najzrelije među njima, ćerke Grace.

Prošlo je čak 25 godina od kada smo imali prilike da poslednji put uživamo u ovoj CBS-ovoj seriji, a evo kako danas izgledaju i čime se bave nekadašnja deca, a sada već potpuno odrasli likovi.

Nicholle Tom tumačila je ulogu Maggie, sada ima 38 godina, a i dalje se bavi glumom. Njena najnovija uloga bila je u filmu I Didn’t Kill My Sister, a pojavljuje se i u epizodama serija Gotham, Masters of Sex, About a Boy. Aktivna je i na društvenim mrežama, preko kojih svoje fanove obaveštava o svim aktivnostima u njenom životu, te je tako nedavno obavestila da je prisustvovala Ženskom maršu u Los Anđelesu.

Benjamin Salisbury, koji je u seriji glumio Brightona, za razliku od koleginice Nicholle nije se pojavljivao na malim ekranima još od poslednje uloge u filmu iz 2006. godine.Poslednji članak o njemu datira iz 2010. godine, a tiče se glumčeve ljubavi prema hokeju, kada je pohađao časove ovog sporta zajedno sa svojom suprugom. Nije aktivan na društvenim mrežama.

Madeline Zima poznata je po ulozi trećeg Sheffieldovog deteta u Dadilji, a sada ima 31 godinu. Kao tinejdžerka ostala je upamćena pojavivši se uz Hillary Duff u ostvarenju A Cinderella Story, a među zapaženim ulogama su i one u serijama Heroes i Californication, kada u poslednjoj tumači ulogu zavodnice Mie Lewis. Ono što je još ostalo upamćeno kada je Maddy u pitanju je njen intervju iz 2013. godine, kada je za TheTvpage.com govorila o tome da joj snimanje serije The Nanny nije bilo zabavno, jer se prema njoj nisu ophodili ljubazno, te da su je tretirali kao da je otirač.