Evo kako je protekao debi Nataše Bekvalac na daskama koje život znače

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ovaj osecaj niiiikada necu zaboraviti!?????????Cudo je ovaj teatar …Hvala vam!?

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Sinoć je u Sava centru održana premijera mjuzikla Ljubiše Ristića Tajna Crne ruke, predstave koja je izazvala veliku medijsku prašinu budući da je uloga omražene srpske kraljice Drage Mašin poverena pop pevačici Nataši Bekvalac.

 

Podrška domaćeg glumišta je uglavnom izostala, ali oni koji su prisustvovali glumačkom debiju lepe Novosađanke tvrde da je bila sigurna i tačna, kao i da se nije primećivalo da ima tremu.

 

 

 

„Ne poistovećujem se sa Dragom Mašin. Možda samo malo saosećam. Težak je krst svih onih koji iskaču iz kalupa i klišea. Pogotovo žena“, rekla je nekoliko reči o svojoj ulozi za Informer Nataša, dok je nakon predstave kratko poručila da je još uvek nervozna da bi podelila prave utiske. Ona je dodala da joj je dodatnu tenziju predstavljalo to što je njena ćerka Hana bila prisutna, ali da je, sve u svemu, veoma zadovoljna.

 

Dok su Bekvalčeva i njene kolege Dušan Svilar Bojana Stamenov briljirali, mnogima u publici su zasmetali tehnički problemi. Bubice i mikrofoni koji nisu radili, kao i zvuk koji je pucao, su uglavnom odvraćali pažnju gledalaca, kako prenosi Kurir.

POSLEDNJE VESTI