Prati nas

Foto

Evo kako je reagovao Veljko kad mu je Seka saopštila radosnu vest

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon dugogodišnje borbe, Seka Aleksić je konačno ostala u drugom stanju. Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji ona i njen suprug Veljko Piljikić se raduju vesti o prinovi već tri puna meseca.

“Znam da zvuči kao fraza, ali to se zaista ne može opisati. Srce mi je toliko lupalo da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi. Zahvalna sam Bogu za sve što mi je podario i često umem da kažem: ‘Hvala ti, Bože, na svemu što si mi poslao. Volim ono lepo, a još više volim ono što je bilo manje lepo, što je ponekad i bolelo, jer sam sigurna da si me tada spasio od nečeg lošeg’. Važno je verovati  i moliti se. Čak i za ljude koji su vam naneli zlo. Gospod to vidi i nagrađuje, on od nas traži samo pokajanje i ljubav. Bezuslovnu ljubav”, opisala je pevačica kako se osećala u trenutku kada je saznala divne vesti. Ona je za Hello ispričala i Veljkovu reakciju.

“Tu radost, taj osmeh i zagrljaj, uz sav trud, nemoguće je opisati. Oboje smo neopisivo srećni, što najbolje znaju svi parovi koji su kroz to prošli”, rekla je Seka.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. my

    09. 04. 2016. at 22:47

    AXAXAXX PLATI 50 E DA JOJ PISU D AJE TRUDNA A OND AVI BRISETE,DAJ NE KAKI ZUHRO

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top