Evo kako se Rihanna snašla kao glumica u seriji ‘Bates Motel’ (VIDEO)

clocked. in. #O8

Фотографија корисника badgalriri (@badgalriri) дана

Izgleda da je Rihanna odlučila da se ozbiljno posveti glumačkoj karijeri.

Pre samo dva dana, pojavila se prva fotografija rimejka čuvenog filma Ocean’s eleven, samo sa ženskom ekipom, pod nazivom Ocean’s eightu kom lepotica sa Barbadosa tumači jednu od glavnih uloga, ali kako je do premijere filma ostalo još više od godinu dana, pevačica će se, u međuvremenu, pojaviti u još par ostvarenja.

Naime, u julu ove godine, u bioskope nam stiže sci-fi avantura Valérian and the City of a Thousand Planets, u kojoj Rihanna ima zapaženu ulogu, dok ćemo je pre toga gledati u seriji Bates Motel, modernom prikazu događaja koji su prethodili Hitchcockovom Psihugde će glumiti Marion Crane, jednu od žrtava Normana Batesa, popularnog fiktivnog lika iz romana Robert Blocha, kog je Alfred preneo na male ekrane 1960. godine, a koji je inspirisan američkim serijskim ubicom, Ed Geinom.  

Sudeći prema rečima producenta, Kerry Ehrina, Rihannin lik se će pojaviti u više epizoda, kako bi gledaoci mogli da se upoznaju sa njenom pričom: “Hteo sam da uradim priču o savremenoj ženi koja ima granice, koja ima očekivanja, koja nije savršena, koja nije uvek ljubazna, koja tu i tamo zapadne u neku nezgodnu situaciju, ali mi navijamo da dobije ono što želi”, objasnio je Kerry. 

Peta i poslednja sezona serije Bates Motel počinje sa emitovanjem 20. februara na A&E.

Povezane vesti

Back to Top