in

Evo u čemu je utehu pronašla Tanja Savić

Pesmu i spot snimila je sa mladim zvezdama, Voyagom i Breskvicom


Dok prolazi kroz najgori period u životu, Tanja Savić pronalazi utehu u poslu. Ona je prošle nedelje snimila spot za novu pesmu koju će publici premijerno predstaviti za nekoliko dana.

Pesmu i spot snimila je sa mladim zvezdama, Voyagom i Breskvicom.

Inače, Tanja se potrudila da bude profi dok je snimala, a jedan od kadrova snimljen je na govornici gde ona priča telefonom i glumi emociju kao da je veoma uznemirena, ali i uzbuđena, piše Scandal.

Ipak, ono što se događa u njenom privatnom životu, nije nešto što može da se zanemari.

Foto: Instagram

Ona je u emisiji „Exkluziv“ o porodičnoj agoniji kroz koju prolazi već mesecima.

„Čovek ima dijagnozu. Mnogo ljudi ima tu dijagnozu, podvojenu ličnost, odnosno poremećaj ličnosti, a zahvaljujući meni, on je to i otkrio. Ubedila sam ga da ode kod lekara i vidi šta se sa njim dešava,“ rekla je Tanja i dodala:

„On se lečio od alkohola, to je čovek koji je lečeni alkoholičar, koji nije ni izlečen,“ rekla je Tanja u emisiji „Exkluziv“.

Juče se pojavila informacija da je Tanjin suprug već našao drugu ženu u Australiji.

„Svi Dušanovi poznanici iz Gold Kosta bruje na sva usta da se on zaljubio do ušiju i da jedva čeka da se venča.“ objašnjava izvor i dodaje:

„Ta žena prihvata i Dušanove sinove i želi da mu rodi još dece, a Dušan je, čini se, raščistio sa sobom u glavi i shvatio da je s Tanjom kraj.“

„Ostalo mu je jedino da se izbori da deca ostanu s njim. Sve to će dotući Tanju, imaće žena nervni slom kad sve to sazna. Ne znam kako će ona dalje da se bori, ali neće joj biti lako. On za sada krije tu vezu, ali neće još dugo i ne bi me čudilo da ona do kraja godine ostane trudna,“ završava izvor.