Evo u čemu se Haris Berković razlikuje od Radinih bivših momaka

(foto: Instagram/radamanojlovic)

Popularna i atraktivna folk pevačica Rada Manojlović otkrila je kako ju je Haris Berković osvojio na prvi pogled.

“Uz dužno poštovanje svim svojim bivšim momcima, sad nisam morala ništa da pričam, bila je to ljubav na prvi pogled. Sa svim dosadašnjim momcima sam se upoznavala.. Ovo je zaista bilo na prvi pogled”, otkrila je pevačica za emisiju Premijera vikend specijal.

Haris Berković, kako Rada kaže, baš je po njenoj meri. Ona otkriva šta joj se kod njenog izabranika najviše dopada. “On je zaista fizički tip muškarca koji meni odgovara i koji mi se dopada. Ne znam da li ste imali priliku da pričate sa njim, ali on ima veliku dobrotu u očima. Njemu se osmeh u očima i osmeh na usnama slažu. Meni je drago što imam prvenstveno dobrog čoveka kraj sebe, a meni je to najbitnije.”

(foto: Instagram/radamanojlovic)

Manojlovićeva je zbog Harisa prestala čak i da pije lekove za spavanje. “Kada sam zaljubljena, ja sam savršena. Sve mi je potaman. Zbog njega sam prestala da pijem lekove za spavanje. Ne krijem, imala sam problema sa tim, jer sam bila konstantno pod stresom i tenzijom i zbog toga nisam mogla da spavam. Otkako sam zaljubljena u Harisa, nemam taj problem.”

Atraktivna pevačica tvrdi da svoja osećanja ne krije, ali ne voli da priča o tome, pa čak ni sa svojom sestrom. “Zaista mi je neprijatno da u javnosti pričam o svojim osećanjima. Čak ni najbližim, tj. ni sa sestrom, ne pričam o tome, ali u našem spotu se vide emocije i to su svi primetili”, priznala je Rada.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top