Connect with us

Hi, what are you looking for?

Život

Evo zašto majka Brada Pitta ne voli bivšu snahu, Angelinu Jolie

Jedan od turbulentnijih razvoda koji smo videli poslednjih godina, svakako je onaj između para nekada nazivanog Brangelina, a kako stvari stoje, porodični odnosi su prilično narušeni nakon što je njihova ljubav pukla.

je upravo osvojio nagradu Akademije za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”. I dok su se neki ljudi pitali hoće li na dodelu nagrada doći s bivšom ženom, Jennifer Aniston, drugi su bili uvereni da će, ipak, doći u pratnji svoje mame, Jane Ette Pitt.

Kako se pokazalo, pratnja mu je ipak bila njegova menadžerka, Cynthia Pett-Dante, ali to ne znači da mama nije imala posebno mesto u njegovom srcu.

U poslednje vreme Bradu zaista nije lako. Njegov razvod i borba za starateljstvo nad decom, s Angelinom Jolie, zahtevala je mnogo napora i drame, ali njegova mama ga je sve vrijeme podržavala. Kako se čini, ona duže vreme nije bila zadovoljna snahom, Angelinom.

Izvor blizak porodice rekao je za jedne novine: “Jane je tvrd kamen i nikada neće oprostiti Angelini kroz šta je sve njena porodica prošla, posebno zato što jedva viđaju djecu otkad su Brad i ona objavili da se razvode”.

Pročitaj:  Princa ubili isti lekovi protiv bolova kao i Heatha Ledgera

Ovo su razlozi koji se navode kao dokaz da Jane ne podnosi bivšu ženu svog sina:

1. Veruje se da Jane Pitt nikada neće oprostiti bivšoj snahi Angelini Jolie

Jane Pitt krivi Angelinu jer je uništila život njenog sina i nikada joj neće oprostiti što ga je tretirala na okrutan i manipulativan način.

Pitt jedva ima nekakav odnos sa svojom decom otkad su se razveli i njegova mama ne želi da dopusti da se to nastavi.

2. Kod nje ne prolazi to što Angelina “glumi” brižnu mamu

Angelina u javnosti sebe prikazuje kao brižnu mamu. Međutim, iza scene postoji i druga strana priče. Sudeći prema jednom izvoru, Angelina decu želi samo za sebe i postala je veoma osvetoljubiva.

“Ona je izgubila vezu sa stvarnošću. Njen bes i sebičnost postaju sve jači. Čak je zvala ljude u 2 ujutro da se svađa”, kaže izvor blizak paru.

3. Baka Pitt želi da interveniše

Pročitaj:  Želite da vidite Anđelinu Džoli kad je bila dete?

Jane Pitt je spremna da održi lekciju Angelini Jolie, ali njen sin ne želi da se ona miješa.

“Brad je preklinjao majku više puta da se ne suočava s Angelinom, ali ona je želi da je pogleda u oči i održi joj lekciju. Krivi je za to što je uništila život njenog sina i želi neke odgovore”, kaže jedan izvor.

4. Brad i Angelina imali su izuzetno skup razvod

Kada je sve rečeno i učinjeno, Brad Pitt bi mogao biti lakši za oko 100 miliona dolara kada se zbroje svi detalji razvoda i borbe za starateljstvo. Ni to ne prija njegovoj mami.

5. Detalji borbe za starateljstvo nisu potvrđeni

Iako je Jane Pitt sigurno bila podrška svom sinu tokom razvoda i borbe za starateljstvo, nigde ne postoji zvanična potvrda o tome da se ona želi suočiti s Angelinom.

Ipak, može se pretpostaviti da budući da je Brad bio sprečen da viđa decu, nije ih viđala ni njihova baka. To je sasvim dovoljno da izazove bes.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i ovo

Bizarno

“Volela bih da umrem. Taj doktor Kon kaže da neće da se pravda. Kako nećeš? Pa ova zemlja ima osam miliona stanovnika. Ma ko...

Horoskop

U nastavku pročitajte Dnevni horoskop za 4. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Vesti

Britanska voditeljka Katie Piper progovorila je o stravičnom iskustvu koje je doživela 2008. godine.

Horoskop

Neke osobe smatraju da poljubac treba da bude fizičko iskustvo, dok neke osobe poljupcem jednostavno izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom. Doživljaj poljupca...

Bizarno

Javnost je šokirala vest da je Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića za fizičko nasilje. Policija je zaista viđena u njihovoj zgradi na...

Šokantno

Bahato ponašanje folk pevača Darka Lazića, koji godinama unazad krši zakon i ne poštuje propisane mere, prethodnih dana doživelo je vrhunac njegovim nuđenjem mita...

Extra

Iako su mnoge svetske zvezde navikle da budu u svojevrsnoj izolaciji od fotografa, složićemo se da to ne važi za Kim Kardashian, koja je gotovo...

Vesti

U epizodi serije Južni vetar, emitovane 29. marta, glumac Miloš Timotijević imao je gej scenu, koja je izazvala burnu reakciju javnosti.

Vesti

Bivša manekenka i supermodel Heidi Klum kaže da više nema problema s hranom jer je godinama u karijeri pazila na pravilnu ishranu.

Šokantno

Anabela Bukva, članica grupe Funky G i bivša supruga Gagija Đoganija, ovih dana puni stupce domaćih medijima izjavama o zlostavljanju koje je pretrpela od...

Bizarno

Luka Jović i Sofija Milošević dobiće prvo dete kroz nekoliko meseci, ali su Lukini roditelji ostali zatečeni kada su saznali da manekenka čeka bebu...

Bizarno

Aleksandra Prijović jako je zabrinuta za svog sina Aleksandra i ozbiljno se pridržava svih saveta epidemiologa. Nikoga, osim majke ne prima u kuću, izlazi samo...