Prati nas

Vesti

Evropska publika više od milion puta preslušala Senidin “100%”

Vikend za nama obeležila je nova pesma koju je objavila Senidah, singl pod nazivom “100%” snimljen u saradnji sa austrijskim reperom Rafom Kamorom.

Osim što je pesma stigla u sam vrh YouTube trending liste širom našeg regiona, podaci pokazuju da se i te kako slušala i u Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj.

Pesma je više od milion puta puta preslušana i na čuvenoj “striming” platformi Spotify, koja zvanično nije dostupna kod nas. To samo govori o tome koliko je veliko interesovanje evropske publike za duet Senidah i Rafa Kamore.

View this post on Instagram

A post shared by Bassivity Digital (@bassivity_digital) on

Spot za pesmu “100%” sniman je u Barseloni, a fantastična Senidah, čija pojava ne prestaje da fascinira Balkan od kako je pesmu “Slađana” objavila za Bassivity, ne krije sreću što je ostvarila saradnju sa reperom Raf Kamorom koji je jedno od najzvučnijih imena evropske hip hop scene.

“Raf Kamora je super za saradnju i baš mi je drago što se ova saradnja desila. Barselona je jedan od mojih omiljena gradova, pa i Rafov, zbog čega je snimanje spota bio pravi spoj posla i uživanja,” kaže ova muzička zvezda.

Pesmu “100%” potpisuje produkcijska kuća Bassivity Digital, a u ovom trenutku Senidin novi singl ima više od četiri miliona pregleda na YouTube-u, samo tri dana od objavljivanja.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top