Evropska publika više od milion puta preslušala Senidin „100%“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vikend za nama obeležila je nova pesma koju je objavila Senidah, singl pod nazivom „100%“ snimljen u saradnji sa austrijskim reperom Rafom Kamorom.

Osim što je pesma stigla u sam vrh YouTube trending liste širom našeg regiona, podaci pokazuju da se i te kako slušala i u Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj.

Pesma je više od milion puta puta preslušana i na čuvenoj “striming” platformi Spotify, koja zvanično nije dostupna kod nas. To samo govori o tome koliko je veliko interesovanje evropske publike za duet Senidah i Rafa Kamore.

https://www.instagram.com/p/B5f54ICJHmb/

Spot za pesmu „100%“ sniman je u Barseloni, a fantastična Senidah, čija pojava ne prestaje da fascinira Balkan od kako je pesmu “Slađana” objavila za Bassivity, ne krije sreću što je ostvarila saradnju sa reperom Raf Kamorom koji je jedno od najzvučnijih imena evropske hip hop scene.

„Raf Kamora je super za saradnju i baš mi je drago što se ova saradnja desila. Barselona je jedan od mojih omiljena gradova, pa i Rafov, zbog čega je snimanje spota bio pravi spoj posla i uživanja,“ kaže ova muzička zvezda.

Pesmu „100%“ potpisuje produkcijska kuća Bassivity Digital, a u ovom trenutku Senidin novi singl ima više od četiri miliona pregleda na YouTube-u, samo tri dana od objavljivanja.

POSLEDNJE VESTI