Prati nas

Hot!

Fanovi kritikuju P!nk zbog ćerke!

P!nk ne želi da sluša savete koji su vezani za motore

Američka pevačica P!nk se malo sukobila sa svojim fanovima na Twitteru i to zbog svoje dvogodišnje ćerke.

Šta se zapravo desilo?

Pop pevačica P!nk morala je da se brani od kritika fanova, a to je uradila na njen tipičan način, i to zbog fotografije koju je njen muž objavio na Instagramu. Carey Hart, koji je bio profesionalni vozač motora, je na društvenoj mreži podelio sa fanovima fotografiju na kojoj se vidi da na motoru vozi njihovu dvogodišnju ćerku Willow, uz opis: ”Veoma dugo sam čekao ovaj dan. Willz se danas po prvi put vozila na stazi na mom motoru.  Bila je uzbuđena sve vreme. Kada smo stali zagrlila me je, rekla da joj je bilo zabavno i zahvalila mi se. To je moja devojčica”. 

Willow se vozi sa tatom na motoru

Nakon brojnih komentara P!nk se oglasila na Twitteru, napisavši da će saslušati savete ljudi koji imaju više iskustva na motoru od njenog supruga, ali da ne znači da će mariti za njih. Onda je odgovarala pojedinim fanovima koji misle da devojčica još uvek ne treba da se vozi na motoru i za kraj je napisala tvit: ”Ok, moram da idem sada. Treba da smislim šta će Willow obući sutra za njenu MANIJAČKU MOTO MANIJU!! Moram da spakujem i povrće! Organsko!”– koji je bio potpuno u njenom stilu.

 

 

 

D. J. / Tracara.com

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. meneminijejasno

  30. 10. 2013. at 18:14

  ama nek puste zenu na miru!!!

 2. mala mu

  30. 10. 2013. at 21:03

  A da nije sigurno ludacki vozio motor sa njom-.-

 3. Queen B !

  31. 10. 2013. at 16:08

  Pa sta fali ?! Njihova je stvar kako ce vaspitavati svoje dete i kako ce njeno dete ziveti. Verujem da je srecna devojcica i sigurna sam da kao i svaka majka ne bi dozvolila da se povredi!

 4. pifi

  31. 10. 2013. at 18:41

  Makar je normalno odgovorila kako dolikuje javnoj licnosti, cak i duhovito. A ne kao npr Rihanna koja se samo svadja i tera ljude u k.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top