Search
Close this search box.

Farma: Đani izlazi danas!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako se poznati gosti nisu odazvali sinoćnjoj zabavi na Farmi, seljaci i seljanke dobro su zabavljali uz alkohol i muziku. Farmom su se orili hitovi benda EKV, Vlade Georgiev, ali i Viktorije, koja je apsolutno otkačila uz svoju pesmu „Barakuda“.

Kako se šuška, Đani više ne može da izdrži u kući i namerava danas da napusti imanje. Posle izlaska prve miljenice nestašnog Đanija Ane Nikolić, sad je ostao i bez druge prijateljice Olje Crnogorac, koja je nedavno napustila kuću. Đani je u totalnoj depresiji i na ivici nerava, pa je više puta izjavio da će napustiti imanje.

Da li će tako biti, videćemo. Situacija vrlo lako može da se preokrene, jer je Đani još sinoć počeo novo zbližavanje sa novom farmerkom manekenkom Sandrom. Možda ga ona sačuva na Farmi? :)

farma

A šta mislite o ponašanju jedne druge ukućanke, opičene Bebi Dol? Pošto nema dlake na jeziku, već je optužila Maju Nikolić da je u vezi sa vlasnikom kluba „Tramvaj“, gde inače povremeno nastupa. Bebici, kako su farmeri počeli da je zovu, ovu informaciju proturio je prijatelj i poznati muzičar Oliver Mandić! Ludilo… :)

Nikola 357, koji je samovoljno izašao iz kuće neće dobiti nikakv honorar, ali kako on kaže to ga ne čudi. Inače farmeri dobijaju honorar, samo ako ostanu na farmi do izbacivanja od strane publike. Evo šta je Nikola izjavio za Press:

„Jasno mi je da novac neću dobiti, ali ne kajem se što sam napustio Farmu. Otišao sam, jer na Farmu nisu doveli nijedan rok bend. Voleo bih da pobedi Nigor, jer mu je novac najpotrebniji.“

nikola 357

izvor: blic.rs, alo.rs, pressonline.rs

POSLEDNJE VESTI