Farma: Miloš i Firči proveli noć u hotelskoj sobi, svi farmeri se vraćaju, određeni duelisti

Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči proveli su više nego zanimljivu noć u hotelu „Babe“. Ne zbog toga što su uživali u svima čarima hotela, već zato što su im organizatori naredili da se igraju igre istine.

Tako je Firči rekao da mu ne bi bilo žao da njegova bivša žena, Marina Perazić, umre (?!) dok je on na Farmi. Sve kontroverzniji učesnik drugog serijala Farme, dodao je da Marina može da nestane sa lica zemlje, a da njega neće zaboleti, kako kaže, njegov „mekani“.

Da li da bi uzvratio ili ne, te Firči je Milošu postavio vrlo skandalozno pitanje, koje je glasilo „Miloše Bojaniću, kada si poslednji put imao seks, a da to nije bilo sa životinjom?“. Pitanje je ostalo bez odgovora, jer se Bojanić pravio da ga nije ni čuo.

Inače, kako piše Press, organizatori planiraju da povodom proglašenja pobednika naprave veliku žurku na imanju u Lisoviću, s obzirom na to da je leto i lepo vreme. Iznenađenje za gledaoce je to što će svi prethodni farmeri, iz oba emitovana serijala, ponovo biti ubačeni na Farmu na dan proglašenja pobednika.

Ono što je još aktuelno na Farmi je da su određeni duelisti i to su ovoga puta Raka (prema glasovima publike) i Milena (prema glasovima farmera).

Šta mislite ko napušta Farmu?

Farmu napušta...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezane vesti

Back to Top