Farma sa gazdom i slugama! Plus, gologuza Ana Nikolić!

Boško Ničić, prvi gazda na Farmi

Farma je dobila i svog prvog gazdu – političara Boška Ničića. Juče ujutru, gazda Boško je trebalo da izabere dvoje svojih sluga, ali kako je njemu bio neprijatan taj zadatak, Toma Panter i Svetlana Tanasić su se sami prijavili. Ne znajući, time su sebi obezbedili mogućnost od 50% da ispadnu iz rijaliti šoua već sa prvim glasanjem.

Ostali ukućani, će u petak da se odluče ko će biti nominovan za izbacivanje između jednog od dve sluge, a drugog nominovanog biraju gledaoci. Gledaoci ne smeju da glasaju za Gazdu i sluge, već samo za ostale ukućane. Drugi nominovani biće ona(j) ko dobije najmanje glasova gledalaca. Takmičar koji bude izbačen bira sledećeg Gazdu imanja.

Maja Nikolić, Olja Crnogorac i Ana Nikolić na Farmi

A sad, ono što je zaintrigiralo javnost jesu tri ukućanke kojima se izašlo u susret. Naime, Ana Nikolić je ponela svoju posteljinu jer je sklona alergijama, Olja Crnogorac je povela svog psa sa sobom jer ne može da se odvaja od njega na dva i po meseca, koliko traje ovaj šou (izgleda da je ubeđena da će ostati do samog kraja). A Maja Nikolić je dobila najviše – dva puta nedeljno će je posećivati frizer jer ima veoma problematičnu kosu ?! , a isto tako će joj svake nedelje dolaziti i sveštenik jer je Maja veliki vernik. Ah, bože!

Ana Nikolić se presvlači u mraku

A da veče ne bude dosadno gledaocima, pobrinula se Ana Nikolić koja se presvlačila u mračnoj sobi, zaboravivši (slučajno ili namerno) da postoje kamerice koje snimaju stalno… pa i u mraku. :) Malo je sevnula lepa guza zgodne pevačice što će joj verovatno doneti neke poene. :)

Izvor: Mtsmondo.com, Pressonline.rs, Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top