Search
Close this search box.

Farrah Abraham po treći put ide na operaciju grudi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ona ne može bez operacija (Foto: WENN)

Tv zvezda Farrah Abraham izgleda baš ne može bez operacione sale – ona je rešila da treći put ode na operaciju grudi!

Farrah je rešila da ode na treću operaciju grudi ne bi li uklonila ožiljak koji joj je ostao od prethodne operacije, ali i da bi ublažila bol koji oseća od sadašnjih silikona. Ona se na ovaj korak odlučila pošto je saznala za nove  metode plastične hirurgije koje su bezbolne u postoperativnom periodu.

TV zvezda (Foto: Celebuzz)

Moramo priznati da verovatno nema bolje upućene osobe bez medicinske diplome u tajne plastične hirurgije od nje. TV zvezda nekrije sreću što je našla hirurga Dr. Stuart Linder. „Presrećna sam što mogu da podelim novo saznanje sa svim ženama koje su implati mučilil ko mene. Postoji čaraoban doktor koji može učiniti da taj bol nestane i ugradi vam super SRX implate. Ja lično ne mogu da dočekam da odem kod Dr. Lindera da me ‘popravi’.“, izjavila je ushičeno lepotica.

Inače, Abrahamova je poznata po ‘ljubavi’ prema operativnom ulepšavanju. Pored grudi ona je sređivala i obraze, usne, bradu, a razmišlja i o impatima za zadnjicu.

Njena opsednustos ide do te granice da je izjavila da joj ne bi smetala da njena šestogodišnja kćerka Sophia krene njenim stopama u budućnosti.

POSLEDNJE VESTI