Search
Close this search box.

Tuča uživo: Legendarnu glumicu iz ‘Alo, ‘alo napala starleta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Legendarna glumica između dve vatre (foto:Twitter/HawtCelebs)

Glumica koju znamo iz popularne britanske serije ‘Alo, ‘alo, Vicki Michelle odlučila je da tuži bivšu rijaliti zvezdu i striptizetu Farrah Abraham zbog fizičkog napada!

Incident se dogodio uživo u emisiji Celebrity Big Brother’s Bit On The Side, koja prati dešavanja iz kuće britanskog Velikog brata, kada je izbila tuča između rijaliti zvezde i britanske starlete Aisleyne Horgan-Wallace.

Kadar iz emisije (foto:WENN)

Sve je počelo kada je voditelj pitao Aisleyne da li joj Farrah nedostaje posle izbacivanja iz rijalitija, na šta je ova odgovorila: „Farrah je obična d**lja, niko je ne voli“.

Okršaj starleta samo nekoliko trenutaka pred prekid prenosa (foto: Channel5)

Vicki se našla između dve vatre i dobila udarac u glavu jer ju je Farrah, ni krivu ni dužnu, pogodila čašom od šampanjca koja je bila namenjena starleti. Prenos je odmah prekinut i u studio je pozvana hitna pomoć koja je legendarnu glumicu prevezla u bolnicu.

„U šoku sam. Da sam se samo malo pomerila staklo bi mi iseklo oči. Mogla sam da oslepim! Bilo je grozno, kosa mi je bila puna stakla“, rekla je Vicki nakon incidenta, i dodala: „Publika je bila šokirana, niko nije mogao da veruje šta se desilo“.

Nakon skandala, glumica je rešila da protiv bivše rijaliti zvezde podnese tužbu zbog fizičkog napada.

POSLEDNJE VESTI