Prati nas

Vesti

Filip Živojinović pet dana slavio rođenje deteta

Nakon što se njegova supruga Aleksandra Prijović porodila i na svet donela sina Aleksandra, Filip Živojinović slavio je čak pet dana što je postao otac.

U slavlju su mu se pridružili porodica i prijatelji, a najveću podršku pružio mu je upravo kum Miloš Teodosić. Kako je i slavni košarkaš samo nekoliko nedelja pre Filipa postao otac, njih dvojica iskoristili su slobodno vreme da titulu tate proslave kako dolikuje.

“Miloš i Filip su dolazili nekoliko večeri zaredom i slavili što su dobili sina i ćerku,” kaže izvor iz jednog beogradskog kluba, u kome su kumovi slavili do jutarnjih časova, i dodaje:

“Bili su jako raspoloženi i čašćavali su sve redom. Prve večeri su čak zatvorili lokal, pa smo mislili da ih nećemo videti neko vreme, međutim oni su i sutradan nastavili slavlje u istom ruhu,” navodi izvor, a piše Puls.

Kako je Teodosić trenutno u Srbiji, a njegova supruga i ćerka Petra u Los Anđelesu, košarkaš je na pravi način mogao da se proveseli sa kumom, s obzirom na to da trenutno ne igra ni za jedan klub.

S druge strane, Filipu je dobro došlo druženje sa Milošem, s obzirom na to da se zbog obaveza retko viđaju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top