Search
Close this search box.

Finale „Dvora“ – pobedio Đus!

Kao što se i očekivalo, pobedu u prvoj sezoni Dvora odneo je reper Ivan Ivanović Đus! On je izjavio da ima 29 godina i da mnoge stvari nije ostvario, kako u karijeri, tako i u privatnom životu i da će nagradu iskoristiti kako bi ispunio svoje želje. On je dobio 50,69 odsto glasova publike!
Pored glavne nagrade od 50.000 evra, Đus je dobio i nagradu od 10.000 evra za zlatnike! Tokom 54 dana rijalitija Đus je sakupio čak 343 zlatnika!
Drugo mesto pripalo je pevaču Danijelu Pavloviću. Kao trećeplasirana u rijalitiju Dvor, pevačica Lepa Lukić napustila je zidine dvora u Šimanovcu. Od 29 poznatih ličnosti, koliko ih je prodefilovalo kroz rijaliti u super finalu su Ivan Ivanović Đus i Danijel Pavlović. Na našem sajtu ste u anketi kao pobednika Dvora izglasali Đusa, a da li ste bili upravu saznaćemo za nepunih sat vremena. Treći superfinalista koji je napustio ružičasti dvor je Nemanja Nikolić koji je ima 11,44 odsto glasova publike. Još jedna dama napustila je Dvor. Bebi Dol druga je večeras napustila superfinale pinkovog rijalitija! Manekenka Nina Vorkapić prva je večeras napustila Dvor. Ona je imala najmanje glasova od preostalih petoro takmičara, odnosno superfinalista! Budite večeras uz vašu Tračaru, očekuju vas nove informacije o toku finala!

POSLEDNJE VESTI